.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10-годишен скейтър без крака иска да участва в Олимпийските игри (ВИДЕО)

LadyZone | преди 4 седмици
Максим Абрамов губи краката си на 18 месеца, след като леглото му се подпалва

Максим Абрамов губи краката си на 18 месеца, след като леглото му се подпалва. Трагедията станала през 2011 г. Впоследствие биологичната майка на Макс била обвинена в пренебрегване и загубила родителските си права.

По-късно момчето е осиновено от семейство в Санкт Петербург. Днес то вече планира да стане професионален скейтбордист.

Първият скейтборд на Макс бил взет, за да се придвижва по-лесно и бил по-удобен от протезите му. Един ден случайно попаднал в скейтпарк, треньор го забелязал и днес той прави трудни трикове. 

Павел Мушкин, неговият треньор споделя, че Макс тренира усилено и участва във всички състезания с надеждата някой ден да участва в параолимпийските игри, въпреки че засега скейтбордът не е част от състезанията.

10-годишният Максим Абрамов има повече от 36 000 последователи в Инстаграм, след като професионалният американски скейтбордист Тони Хоук сподели негово видео. Хоук написа, че Макс е новият му любим скейтър.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите