.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Съли Ерна от "Godsmack" със специален поздрав за феновете на "Гласът на България" (ВИДЕО)

LadyZone | преди 31 седмици
Снимка: Getty Images
Рок бандата ще записва в София? "Най-добрите парчета се раждат на път", споделят от екипа на бандата

"Godsmack" ще изнесат първия си концерт в София в "Арена Армеец" на 30 март. Организаторите от Bulgarian Live Music вече работят по изискванията на групата, която за първи път пристига в София.

"Европейското им турне ще бъде различно от това, което феновете видяха в Америка. Екипът има специфични изисквания, свързани със сцената и осветлението, които са част от създаването на концерт от такъв ранг. Какво точно ще се случва, ще видят всички, които дойдат на 30 март", споделя Алекси Калев от BLM.

Сред желанията на групата присъства специална стая за масаж, както и отделна стая, в която ще се случват срещите с феновете, закупили VIP пакет от сайта на групата.

Godsmack

"Godsmack" и екипът ще наблегнат на здравословната храна - фрешове, салати, супи и плодове са сред основните изисквания. Специално за Съли Ерна организаторите ще предоставят отбрано червено вино, което вокалът обича да добавя към вечерята. 

Най-значимото изискване за групата е да разполага със стая, оборудвана с музикални инструменти. По време на своя престой в столицата "Godsmack" ще репетират и ще имат възможността да записва демота в задължителните творчески часове, които музикантите си отделят на всяка дестинация от турнето.

"Най-добрите парчета се раждат на път, затова винаги групата има стая за репетиции, често момчетата записват и идеи за нова музика", споделят от екипа на бандата. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите