.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Теодора Духовникова: С тези дрехи си представям, че съм съпруга на много важен президент и отивам на среща на Г-8

LadyZone.bg | преди 3 седмици
Актрисата се остави изцяло в ръцете на стилиста Антония Йорданова, за да влезе в три различни модни визии

Актрисата Теодора Духовникова се остави изцяло в ръцете на стилиста Антония Йорданова, за да влезе в три различни модни визии. Фотосесията пред обектива на Георги Андинов бе с грима на Алина Манова и с прическите на Георги Петков и Цветелина Модева.

След снимките актрисата сподели:
„Обичам фотосесиите, защото в ежедневието си нямам много време за експерименти с външния си вид. Харесах се сега с черната шапка и смятам да си взема няколко такива. Напоследък много обичам рокли – къси, дълги, тесни, шарени... Харесвам ниските спортни обувки... Много харесвам кралица Рания (кралицата на Йордания – бел.ред.). Винаги е много стилна! С тези дрехи си представям, че съм съпруга на много важен президент (смях) и слизам от самолета, за да отида на среща на Г-8 или нещо такова“.

Целия материал можете да видите тук:

Актрисата Теодора Духовникова в три различни модни визииАктрисата ще застане пред обектива на Георги Андинов, с грима на Алина Манова и с прическите на Георги Петков и Цветелина Модева
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите