.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Вижте как и тази година можете да си купите дрехи от гардероба на любимите водещи на bTV

| преди 4 години
bTV организира благотворителна разпродажба на дрехи от екранния гардероб на едни от най-любимите лица на bTV Новините

bTV организира благотворителна разпродажба на дрехи от екранния гардероб на едни от най-любимите лица на bTV Новините. Инициативата се провежда в края на всяка година и се нарича "Да облечем надеждата", тъй като традиционно събраните средства се даряват на нуждаещи се хора.
 
Над 5 хиляди артикула, с които водещите и репортерите на медиата са представяли всички гледни точки в новинарските емисии през последните години, ще бъдат предложени на зрителите на преференциални цени. Всеки, който има желание да се сдобие с дреха от гардероба на своите любими телевизионни водещи и да подпомогне инициативата, може да го направи на 20 и 21 декември, събота и неделя, от 10.00 до 18.00 часа във фоайето на Малкото НДК - от страната на ул. "Христо Стамболски", над редакция "Спорт".
 
Част от събраните средства от инициатива "Да облечем надеждата" ще бъдат дарени на пострадалите райони от наводненията през 2014 година, както и на децата от SOS Детски селища за програмата "Начало на самостоятелен живот", които ежегодно получават подкрепа от медиата. През миналата година 54 младежи от SOS Детски селища, навършили 18 години, получиха средства, за да посещават кандидат-студентски курсове, професионална квалификация и наем на жилище, за да могат да започнат самостоятелен живот.

Политиката на bTV Media Group е да проявява ангажираност с обществени проблеми и социални каузи. През последните 14 години bTV доказа, че може да бъде един от двигателите за разрешаване на множество тежки проблеми за българското общество.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите