.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Животни в зоопарка получиха "яйца" преди Великден (ВИДЕО)

Евгений Милов | преди 26 седмици
Снимка: iStock
Защото всеки иска лакомство за празника

Обитателите на Лондонската зоологическа градина започнаха с тържествата за Великден малко по-рано тази година, като получиха от служителите в зоопарка специални ястия под формата на традиционни великденски яйца.

Така южноамериканските коати в зоологическата градина се включиха в търсенето на ярко оцветените яйца, а награда за тях вкусните буболечки и ларви, с които бяха предварително напълнени от служителите на зоопарка.

Колонията от Хумболтови пингвини също се наслади на рибна закуска, скрита във великденските яйца, докато групата от маймуни по-скоро се забавляваше със самите яйца.

Вероника, която е служителка в зоопарка, казва, че ярките цветове на яйцата помагат да се привлече вниманието на животните към храната, както и че всеки заслужава да се наслади на празненствата около Великден.

"Настройваме се за Великден, така че сложихме различни буболечки и ларви във великденските яйца на нашите коати, защото всеки иска лакомство за празника", казва Вероника. 

Вижте повече във видеото по-горе.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите