.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сет Макфарлън получи звезда на Холивудската алея на славата (ВИДЕО)

Евгений Милов | преди 25 седмици
Снимка: Getty Images
Актьорът и аниматор е създател на популярния сериал "Семеен човек" (Family Guy)

Сет Макфарлън, създателят на популярния анимационен сериал "Семеен човек" (Family Guy), получи звезда на Холивудската алея на славата.

Звездата на 45-годишния актьор, комедиант и певец е 2661-ата поред на Алеята на славата в Холивуд, като Сет Макфарлън е награден в телевизионната категория.

Сет Макфарлън
Снимка: Getty Images

Освен създател на "Family Guy", Макфарлън стои и зад продукциите "American Dad" и "The Cleveland Show”.

"За мен е едновременно чест и невероятно притеснение да присъствам тук. Благодарен съм, че толкова много от вас са се освободили от работа или са просто безработни, и са могли да дойдат тук във вторник в 12:30 ч.", каза Сет Макфарлън.

Сет Макфарлън
Снимка: Getty Images

"Обикновено начинът, по който хора се държат, когато застанат тук, е да произнесат дълга и скучна реч, в която да благодарят на своя агент. Вече не ми е позволено да имам агент, така че няма да го правя", пошегува се Макфарлън.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите