.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ник и Боби - емблематичната двойка от фестивала Уудсток, са заедно 50 години по-късно (ВИДЕО)

Евгений Милов | преди 12 седмици
Спомените на двамата американци от легендарния фестивал през 1969 г.

Преди 50 години Ник и Боби Ъркълайн са просто още една от хилядите млади двойки, посетили фестивала Уудсток. Но когато фотожурналист ги снима в ранната неделна сутрин, докато стоят прегърнати и загърнати в одеяло, двамата неволно стават част от историята на музикалната култура, попадайки върху корицата на албума на фестивала Уудсток. Днес Ник и Боби още са заедно и все така живеят близо до фермата в Бетъл, щата Ню Йорк, където тридневният фестивал се провежда от 15 до 18 август през 1969 г. Двамата, сега вече 70-годишни, споделят повече за деня, в който е направена емблематичната снимка - гледайте видеото по-горе.

50 години Уудсток - най-великите изпълнения от легендарния фестивал през 1969 г.Чуйте Сантана, Грейтфул Дед, Джанис Джоплин, Джо Кокър, Джими Хендрикс, Джеферсън Еърплейн и Ху, които свирят пред повече от 400 000 души публика
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите