.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Стоян Стоянов от Elektrick Me: Ние правим трикове с електричество (ВИДЕО)

Боряна Константинова | преди 46 седмици
Снимка: Евгений Милов
Ето как виртуалното става част от реалното, сградите оживяват и кои са визуалните "магьосници" зад тези проекти

Виждали ли сте как сградите оживяват, превръщайки се в нещо друго, а всичко е толкова реално, че се чудите какво става? Ако не ви се е случвало, то не сте попадали на проектите на студио Elektrick Me.

До 21 декември имате шанс лично да видите и да усетите магията на най-новото им творба - как растения и животни се разхождат по фасадата на Национална галерия "Квадрат 500".

Животни и растения "оживяват" върху фасадата на Национална галерия "Квадрат 500"Можете да гледате 3D мапинга пред българския Лувър всеки ден до 21 декември

Хората, които вдъхват живот на сградите и превръщат виртуалното в част от реалността, са група талантливи дигитални артисти, които предлагат услуги в много сфери: 3D мапинг, 3D анимация, 2D анимация, VR проекти, видеа, снимане и продукция.

Тази година те участваха в състезанието на CIRCLE OF LIGHT Festival 2018, което се проведе в Москва, като грабнаха второто място в руската столица.

Срещнахме се със Стоян Стоянов - съоснователя на студиото, което забърква всички тези трикове, за да ни разкаже повече за екипа, работата и да разкрие как се случва магията. Вижте повече във видеото по-горе!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите