.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Стефан Стефанов: Орисията на българския народ зависи само от него

Евгений Милов | преди 41 седмици
Стефан Стефанов без Фотошоп Снимка: Евгений Милов
Интервю с младия български писател за третата му книга "Орисия"

Младият български писател Стефан Стефанов се затвърждава като новото лице на българската проза с третата си книга - Орисия (изд. "Сиела"). Сборникът с разкази съживява духа на българският фолклор и разказва история за нов живот, зареден с мъдростта на миналото и енергията на нашето време. 

Какво вдъхновява Стефан за книгата? Книга или пътуване е "Орисия"? Каква е орисията на българския народ? Какво ще открият читателите в магичния свят на сборника с разкази, който умело лавира между магическото и реалността, истината и измислицата, случилото се и неслучилото се? По какво си приличат и различават "Орисия" с предишните му книги "Горе&Долу" и "Край до край"? 

Отговорите на всички тези въпроси научете от Стефан Стефанов в ексклузивното видео интервю за LadyZone.

Стефан Стефанов за "Орисия"-та на един народПрочетете откъс от сборника с разкази в духа на Николай Хайтов и Петър Делчев
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите