.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ива Янкулова: Музиката в момента е моята любов (ВИДЕО)

Евгений Милов | преди 23 седмици
Снимка: Евгений Милов
Моделът, актриса и певица в специално интервю за LadyZone

Една вечер преди много години от пълна скука се забих да пия две-три в "Терминал 1", където за първи път чух на живо Ива Янкулова. Беше хипнотично, направо ми прикова вниманието - кавър на "Boris", парчето на BOY. Още тогава интуитивно разбрах нещо, защото ушите никога не лъжат за красивия глас.

През лятото на миналата година, малко след като YVA извади първия сингъл "20 Years Minus 1" от предстоящия й албум и чух демото на "Fearless Tuesday", бях напълно сигурен.

Ива Янкулова
Снимка: Евгений Милов

Дами и господа, нашето момиче Ива Янкулова вече е напълно пораснало. Тя прави всичко, което трябва да бъде направено, обръщайки посоката на фейк трендовете с автентично звучене, каквото последно съм чувал от Кобейн, а това беше през 90-те. Усещането за любовна меланхолия и надвиснала смърт доминира звученето на албума, но - хей - не е ли така и в живота?

Ива Янкулова
Снимка: Евгений Милов

Песните й са лични, авторски, със силна интроспекция. Знаете ли какво е интроспекция? Ива Янкулова я притежава - способност да изразиш неща, които си съзерцавал в себе си, да изразиш душевност с това, което правиш.

Fish Tears

YVA влага емоция в дебютния си албум "Fish Tears" - нещо, което не се среща често днес сред изпълнителите, които гонят бързия успех на поп кариери. Ива Янкулова обаче е екзотична птица за българската музикална фауна, приличаща на деликатно и крехко колибри.

Дълги години Ива Янкулова беше позната като модел от кориците на модни списания, но в музиката сякаш вече плува в свои води. Което автоматично е прави перфектна за "24 жени с кауза", които ви представяме през май.

Ива Янкулова
Снимка: Евгений Милов

Какво я провокира да започне да пише песни, да създава музика и да запише най-добрия БГ албум на годината досега? Научваме от специалното видео интервю, което YVA даде за LadyZone.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите