.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Георги Стоянов: Колкото по-бедно и изстрадало е обществото, толкова повече утеха търси в хазарта

Евгений Милов | преди 29 седмици
Снимка: Евгений Милов
Авторът на "Блъф" представя дебютния си роман в специално видео интервю за LadyZone

Георги Стоянов представя на 27 март дебютната си книга "Блъф". Криминалният роман прави дисекция на украинското общество, като проследява пътя на едно обикновено момче към върховете на престъпните структури. "Блъф" е фокусиран върху темата за хазарта - или да търгуваш с надеждата на хората - сериозен проблем, с който днес се сблъсква България. Доколко историята в "Блъф" пресъздава действителни истории или е изцяло художествена измислица? Сходни ли са реалностите в България и Украйна през последните 30 години преход от тоталитарното минало към демокрация? И коя е правилната карта, на която човек може изобщо да заложи днес? Георги Стоянов отговаря на всички въпроси в специално видео интервю за LadyZone.

Сам срещу мафията - големият "Блъф" на Георги СтояновЗавладяващият дебютен роман на българина, живял в Одеса, прави дисекция на украинското общество, проследявайки пътя на едно обикновено момче към върховете на престъпните структури

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите