.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ева от Ma Cherie: Тюлът и дантелата са нещо чисто женско и мъжете няма как да ни го вземат

Ралица Михаилова | преди 22 седмици
"Има много добре облечени българки, но много рядко ги срещам. По-скоро ги виждам във Фейсбук и в Инстаграм", отбелязва дизайнерката

Тя обича полите, тюлът и дантелата. Също - точките, райетата и шапките. Обича да е цветно и еклектично. Тя е Ева и вероятно някои от вас вече са я срещали в малкото кокетно магазинче "Ma Cherie" на софийската улица "Тунджа".

Решихме, че априлската ни тема "Пролет" много й отива и затова я поканихме да разкаже за себе си, за работата си и за стила, който я вдъхновява да създава прекрасните си поли (и не само).

Ева от Ma Cherie

"Има много добре облечени българки, но много рядко ги срещам. По-скоро ги виждам във Фейсбук и в Инстаграм. Като съвет мога да дам: да бъдат малко по-смели, малко по-цветни и да експиремнитерат малко повече. Всички правим грешки, но се установява една граница, в която се чувстваш добре и изграждаш себе си като стил. А като се изградиш като стил, означава, че си се изградил като личност. Те си помагат двете неща и много говорят едно за друго", споделя Ева.

Повече чуйте и вижте във видеото.

Ева от Ma Cherie
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите