.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Боби Лазаров: Прогнозата за времето е още едно приближаване за мен към космоса (ВИДЕО)

Евгений Милов | преди 11 седмици
Снимка: Евгений Милов
Интервю с новия водещ на прогнозата за времето по bTV

Посрещаме с вълнение новината, че Боби Лазаров - едно от най-позитивните лица в българския ТВ ефир, се впуска в новото предизвикателство на водещ на прогнозата за времето по bTV.

Боби Лазаров става водещ на прогнозата за времето по bTV от 31 юлиЕдно от най-позитивните ТВ лица и изявен репортер прави естествена стъпка от космическите загадки към метеорологичните прогнози

По какъв любопитен начин обичаният репортер на bTV Новините ще представя метеорологичните прогнози на зрителите пред телевизора? Да очакваме ли звездни и космически включвания? 

"Работата като водещ на прогнозата за времето е още едно приближаване за мен към космоса. Очаквайте от мен новини от науката и любопитни астрономически явления - общо взето всичко интересно около и нашата планета", казва Боби пред Ladyzone.bg.

Боби Лазаров
Снимка: Евгений Милов

Не пропускайте да гледате специалното ни интервю с Боби Лазаров във видеото по-горе.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите