.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как "Дъмбо" помогна на Ева Грийн да преодолее страха си от височини (ВИДЕО)

Евгений Милов | преди 20 седмици
Снимка: Walt Disney
Четири месеца са необходими на актрисата, за да трансформира страха в доверие

Висяща от полилей на десет метра над сцената на цирка, Ева Грийн прави изпълнения на трапеца във филма "Дъмбо" на "Дисни".

Въпреки ужасяващия страх от височините, който има, актрисата успява да го преодолее благодарение на унгарски цирков хореограф, като обучението продължава месеци.

Кристиан Кристоф, хореограф в цирка в Будапеща, прекарва четири месеца с Ева Грийн, за да помогне на актрисата да изпълни 90% от акробатичните каскади, която първоначално е ужасена, когато е издигната дори на метър от земята.

Заедно с различни треньори и акробати Кристоф успява да трансформира страха на Грийн в доверие по време на снимките на римейка на класическия анимационен филм от 1941 г.

"Аз трябваше да направя сама някои от каскадите във филма, което за мен беше наистина ужасяващо, защото се страхувам от височини. Това изискваше много тренировки всеки ден, и си мислех, че никога няма да мога да го направя", споделя актрисата Ева Грийн.

"Когато актрисата Ева Грийн беше вдигната само на метър от земята, вече можех да забележа, че тя е много напрегната и уплашена. Отне ни четири месеца с треньорите и акробатите, за да трансформираме страха й в доверие и чрез това доверие, тя да може да повярва в себе си", казва Кристиан Кристоф.

"Тя успя да направи тези акробатични каскади, които беше учила в продължение на четири месеца и се съгласи накрая да бъде вдигната във въздуха, като понякога това беше на височина от 10 метра. Тя вярваше, че ще може да се справи с 90 процента от сцените", допълва Кристиан.

"Истината е, че тя дори не знаеше, че всеки ден я вдигаме по-високо и по-високо с 10 сантиметра. Непрекъснато й казвахме да диша, да си мисли за хубави неща, да чувства, че контролира движенията си, да чувства, че иска да бъде във въздуха и че това е хубаво за нея", разказва Кристоф.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите