.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Вижте защо жените са по-добри в измамите? (ВИДЕО)

LadyZone.bg | преди 26 седмици
Гледайте нов откъс от изключително забавната комедия "Мошенички от класа"

Наистина ли жените са по-добри от мъжете в изкуството на измамата? Отговорът на този въпрос се загатва в новия откъс от изключително забавната комедия "Мошенички от класа".

Филмът ни среща с Джоузефин и Пени – героините на прелестните дами Ан Хатауей и Ребъл Уилсън, които са концентрирали целия си потенциал върху идеята да доминират над мъжете в името на личната изгода. Изкуството на измамата обаче изисква жертви и пътят до абсолютното съвършенство в света на подлостта е труден. Когато пред двете се отваря възможността да обединят силите си и следващите им завоевания да се превърнат в най-успешните им „бизнес проекти“, започва смело приключение, което ще постави двете едновременно в ролята на съпернички и партньорки.

Мошенички от класа
Снимка: Мошенички от класа

"Мошенички от класа" ще ви разкрият част от тънкостите в занаята от 10 май само в кината.

Освен взривоопасна комбинация от много смях и подли мошенически номера филмът ще предложи на зрителите и най-новия сингъл на световната музикална звезда, носител на награда „Грами“ Меган Трейнър. Песента  „Badass Woman“ е написана специално за продукцията и част от нея може да чуете тук:

https://www.facebook.com/watch/?v=1350883778411344

https://twitter.com/Meghan_Trainor/status/1125843628704681984

https://www.instagram.com/stories/meghan_trainor/

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите