.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Мислите, че семейството ви е странно? Запознайте се със "Семейство Адамс" (ВИДЕО)

LadyZone | преди 3 седмици
Този Хелоуин странниците от семейство Адамс се завръщат на голям екран. Вижте трейлър с български субтитри и кадри от филма

Те са толкова странни, че изобщо не е странно, че са ни любими! "Семейство Адамс" са една от най-колоритните фамилии на всички времена, както заради семейните ценности, които са извън всякакви общоприети норми и стандарти, така и заради любопитството, което провокират от първата си поява до ден днешен. Още с дебюта си през 1938 г. като рисунки в "The New Yorker", създадените от Чарлз Адамс образи се превръщат в абсолютен хит.

Семейство Адамс

През следващите години, чрез множеството проявления, през които преминават героите, "Семейство Адамс" се превръща в попкултурен феномен и се утвърждава като едно от „любимите семейства на Америка“, а емблематичната им музикална тема няма как да напусне съзнанието ви, веднъж попаднала там. 

Семейство Адамс

A този Хелоуин странниците от семейство Адамс се завръщат на голям екран, за да ни запознаят с още по-необичайни похвати за сплотяване на семейство. 

Семейство Адамс

Първият трейлър на анимацията "Семейство Адамс" ни припомня любимите герои и ни запознава с общата призрачна картина, на фона на която се развива историята. Мортиша и Гомес са изградили стабилни семейни устои на хълм в близост до жизнения и светъл Ню Джърси, но нито един симпатичен и сладникав елемент не е в състояние да развали така желания, шокиращ за останалите хора, уют…

Семейство Адамс

Досега! Уенсди се сблъсква със социалната среда, различна от нейната реалност, след като ѝ се налага да посещава съвременния затвор за деца, известен ни като „училище“, докато непохватният и заинтересован повече от експлозии и бели Пъгсли трябва да намери сили да признае пред себе си и семейството си, че е време традициите да бъдат нарушени и той може би не е типичният наследник на семейните ценности! 

Семейство Адамс

Един от най-колоритните герои в "Семейство Адамс" – икономът Лърч също ще ни впечатли със зловещо присъствие, а любимият чичо Фестър отново ще ни въвлече в недодяланите си планове! Дали жителите на близкото градче ще приемат радушно новите съседи и в какво ще бъдат въвлечени семейство Адамс, ще разберем не кога да е, а на техният най-важен и единствен празник – Хелоуин.  

Семейство Адамс

В предстоящата аниамция с нов и модерен аранжимент се завръщат и песните от емблематичния саундтрак на "Семейство Адамс" в изпълнение на едни от най-големите музикални звезди. „Кристина Агилера, музикалната банда Migos, Карол Джи, Рок Мафия и Снуп Дог са могъщи таланти. Не можехме и да мечтаем за по-добра комбинация от световни суперзвезди, които да вдъхновят публиката да приветства странностите и да празнува абсурдите с две чисто нови песни, които перфектно допълват тази прекрасна продукция“, споделя президентът на Motion Picture Group, MGM Джонатан Гликман. 

Кристина Агилера – "Haunted Heart"

Migos, Карол Джи, Снуп Дог и Рок Мафия – "My Family"

Режисьор на "Семейство Адамс" е Грег Търнън, а сценарият на филма е дело на Памела Петлър и Мат Либерман по образите, създадени от Чарлз Адамс. Не забравяйте, че колкото и странно да е вашето семейство, по-странни от "Семейство Адамс" няма. Затова, пригответе се за много хумор, светкавици и мрачни истории този Хелоуин само в кината на 3D. 

Семейство Адамс
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите