.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Гинекологичните проблеми, за които жените се срамуват да говорят. Има решение (ВИДЕО)

Росица Николова | преди 20 седмици
Снимка: Istock.com
Истината е, че жената ражда, напикава се, има вагинална сухота, претърпява сложни операции

Голяма част от жените се сблъскват с редица гинекологични проблеми като парене, сухота на влагалищната лигавица, инконтиненция (изпускане на урина), свличане на вътрешните полови органи, болезнен полов акт. За съжаление голяма част от дамите, страдащи от тези проблеми, се срамуват да говорят за тях и се боят да се обърнат към лекар. В съзнанието им лекарската помощ неизменно се свързва с хормонални терапии или оперативна намеса.

Кихаш и се напишкваш - случвало ли ти се е ?

 

На пресконференция в МБАЛ „Света София“ професор Гамбачиани, директор на центъра по менопауза в Департамента по репродуктивна медицина на университетската болница „Санта Клара“ в град Пиза, Италия, сподели, че 80% от жените във всички възрасти имат гинекологични проблеми и тяхното класическо лечение е дълго и скъпо. По тази причина в Италия вече има клинична пътека за безплатно лечение на тези проблеми с лазер. Неговата продължителност включва 3-4 процедури, ефектът от които е със срок на годност 12-18 месеца. 

жена
Снимка: Istock.com

“Лазерното лечение с Fotona SP Dynamis се използва и за третиране на цикатрикси, вследствие епизиотомия, както и за лечение на aтрофични заболявания на външните гениталии, като лихен склерозис, левкоплакия и др.” – заяви проф. Явор Корновски и добави, че  като онкогинеколог лечението на атрофичните заболявания на външните гентиалии е голямо предизвикателство, що се касае до хирургичните интервенции, които са свързани с бавно възстановяване и чести рецидиви, докато аблативното лазерно лечение е изключително обнадеждаващо и дава възможност на жените да се лекуват с далеч по-минимално инвазивни терапии.

Вагинално подмладяване и повече удоволствие в секса

Д-р Наташа Митревска, която работи като старши изследовател в Катедра по обществено здраве в Многопрофилна болница ReMedika в Скопие, каза, че е крайно време да спре страхът и притеснението от тези проблеми. “Жените искат да ги искат. Освен за сериозните заболявания, лазерът се използва и за вагинално подмладяване. Жената се чувства пълноценна, подобрява се и сексуалният й живот.“

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите