.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Астрологът Леонис: В миналото е имало хармония, но патриархатът измества енергийния център към мъжкото начало

LadyZone.bg | преди 23 седмици
"Зодиакалният знак е пътят на душата. Дали човек ще стигне до него, зависи от усилията му"

Хули Леонис е учил астрология в Москва. Твърди, че тя е като гравитацията – не е нужно да вярваш в нея, за да знаеш, че влияе на живота ти. Ето какво сподели той пред Венета Райкова в предаването „Папараци“:

Няма как разни събития да се случат само по зодиакалния ни знак. Зодиакалният знак е пътят на душата. Дали човек ще стигне до него, зависи от усилията му. Астрологията ти показва пътя, който води към личното щастие и хармония.

От 22 декември класическата парадигма за 3D света се разпада по болезнен начин. Тя е съставена от страхове... В миналото в Монголия, Мексико и Египет е имало енергийни центрове. В един момент Египет решава да вземе превес и се прави енергиен договор вибрацията на земята да се смъкне до т.нар. патриархат. Дотогава всеки човек е имал балансирана енергия, имало е цялостност. След смъкването на енергията се отива в крайност към мъжката енергия, условно казано.

Целия разговор можете да гледате тук:

Светът навлиза в нова 5D вибрация"Астрологията е гениална в това да ти покаже какъв е пътят на личната ти хармония и щастие"
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите