Нашата топ спринтьорка на 100 метра Ивет Лалова официално премина в клуба на омъжените. Щастливият младоженец е колега на Ивет – италианецът Симоне Колио, с когото са заедно от 2009 година. Сватбата се състояла в италианския град Риети, където спортистите живеят от няколко години. Двамата се венчали на 21 септември, събота, в 18:00 часа в църквата "Сан Доменико".

Снимка: Emiliano GRILLOTTIЗа най-щастливия ден в живота си българката се беше доверила на италианската модна марка Atelier Aimee. Самата рокля е изработена от естествена коприна и фина дантела, с много ръчнa бродерия. Atelie Aimee изработва официални рокли както за оперните певици от миланската La Scala, така и за модните къщи Versace, Dolce&Gabbana, Dior, Gucci и др. За разлика от традиционната рокля, нашето момиче беше избрало зелени обувки на висок ток, а букетът – класическите бели рози, съчетани в изчистен ансамбъл.

Снимка: Emiliano GRILLOTTIДокато за Ивет всичко беше италианско – младоженецът, роклята и изобщо цялата сватба, нейният любим беше избрал костюм от българска модна къща.

Щастливият младоженец - в средата. Снимка: TwitterНай-бързата бяла жена на планетата вече ще се казва Ивет Лалова-Колио.