Маргарита Стойкова и Иван Николов се запознават на снимачната площадка на сериала „Татковци“, където по сценарий между персонажите им пламва любов. Тя играе своенравната тийнейджърка Вени, а той е влюбеният в нея Христо. И докато на екрана отношенията им не вървят много гладко, в реалния живот те отдавна са признали чувствата си.

Беше една много студена сутрин, снимахме на локация“, разказа Иван. „Беше много сладко – тя пристигна много ухилена, а аз не знаех къде се намирам.

Аз много се притеснявах, защото това ми бяха първите снимки с него, но ние вече бяхме чели сценария и аз знаех какво ще се случи по-нататък“, допълни Маргарита. „Ние вече се бяхме запознали в Инстаграм“.

Маргарита вече се е била запознала и с персонажа на Иван, тъй като е гледала първите 40 епизода на сериала, които по това време са излезли.

Той ми направи много голямо впечатление чисто като актьор и като визия“, призна тя. „И очакванията ми бяха оправдани и дори надхвърлени.

За разлика от нея, Иван не е имал никакви очаквания, но е имал опасения. Той признава, че езикът му е доста хаплив и може да я обиди по някакъв начин. Въпреки това е успял да я обиди не веднъж.

Той разбра, че аз имам YouTube канал и каза: „А, инфлуенсърка!“, разказа момичето.

Инициативата за задълбочаване на отношенията им поема Иван. Тъй като младата актриса е от Пловдив, той е един от малкото хора, които познава в София и двамата прекарват много време заедно.

Родителите ми реагираха доста позитивно, защото гледаха сериала“, разказа тя. „Започнаха да излизат епизодите, в които се развиваше цялата тази история и мама един път ми каза, че е сигурна, че ще има нещо тука.

Младите актьори вече от два месеца живеят заедно. Те са си наели общ апартамент, но единственото, което се е променило, поне за Иван, е, че е започнал по-често да мие чиниите. А Маргарита е започнала по-често да глади и да пере.

Естествено двамата се карат понякога, което е неизбежно за една двойка. Но освен това имат много романтични моменти. За рождения ѝ ден Иван ѝ пише песен.

Въобще не съм ѝ треперил на песента, знаех, че ще бъде чудесна“, показа, че не му липсва самочувствие актьорът. „Много хубаво стана, аз съм доволен и на нея ѝ хареса.“

И двамата вече са решили, че ще кандидатстват в НАТФИЗ. Но още от сега вече са извести и виждат негативната страна на славата.

Не можеш да правиш каквото си искаш по улиците“, сподели Иван. „Сега вече не мога. Не мога да се облека както си искам.