Асен Блатечки и Калин Врачански гостуваха в предаването „Тази събота и неделя“ по bTV.

Лошите момчета на българския театър имат дългогодишен опит в съвместната работа. Двамата се запознават по време на снимките на „Стъклен дом“ и от тогава започват да работят заедно.

Към момента са отминали две премиери на постановката „Комедия за тенори“ с драматичен театър Благоевград. Самият Асен е режисьор на представлението. За пръв път Блатечки признава на Калин, че въпросният образ е най-доброто му изпълнение досега.

Блиц въпросите на водещата Дияна Любенова предизвикаха малък конфликт между актьорите. С усмивка двамата спориха за това кой притежава „по-якия мотор“. Асен обаче категорично се определя като по-добър шофьор. Калин пък е по-капризен, защото не яде лук и чесън.

Двамата казват, че единственото общо между тях са целите им. По всичко друго се различават. „Аз много обичам да работя с него. Много бързо, концентрирано без загуба на излишно време“, искрен е Калин.

Асен споделя за своите сбъднати мечти. Преди време той желае американският актьор Майкъл Медсън да изиграе образа на баща му, защото според него имат много общи външни черти. Това вече е реалност. Блатечки говори и за други неща от живота си като например, че поддържа приятелски отношения със Съли Ерна.

Първата постановка, която поставят лошите момчета, е „За мишките и хората“. Към момента двамата приятели са на турне из България с представлението „Комедия за тенори“.