Нова седмица, нови звездни моменти в любимата ни социална мрежа - Instagram! И понеже е нова седмица, искаме да започнем с нещо, което много ни стопли!

Луиза Григорова и щастливото й семейство ни карат да се усмихнем! Дори и в работния понеделник!

Продължаваме с усмивки! През изминалата седмица любимият на красивата Радина Кърджилова имаше рожден ден. Нека настроението на младото семейство да бъде все така слънчево!

Понеже е понеделник и искаме да продължим с усмивките поне до сряда, понеже после ще дойде четвъртък, а след него винаги е петък, в който сме така или иначе щастливи, Мария Илиева е прекрасна, защото и тя ни дарява със своята разкошна усмивка! 

И като говорим за разкош, превъплъщение на думата е чантата на Мария Каракушева! Да, Мария, наистина имаш страхотна майка!

И Рут Колева също има страхотна майка! Черешовата й рокля е с истински ретро полъх и ние я искаме. Но тя сигурно няма да ни я даде.

Тази седмица освен усмивки, явно сме и на вълна красота. А какъв по-добър пример за това от Мария Силвестър? Тя е облечена в невероятна зелена рокля, а снимката й е като корица на модно списание от 90-те! 

Хайде и малко вкусотии! Ето така се глези Преслава. Всъщност, според описанието на снимката, я глезят. Ние се чудим кой ли, за да й го вземем, за да ни поглези и нас.

А ето какво значи истинско спокойствие. Поли Генова гушка прекрасното си куче. Ние, а и тези от вас, които си имат домашен любимец, нямаме съмнение, че това е най-добрият начин за почивка!

А ето и карикатурата на Николета Лозанова, на която тя е почти топлес. Дали това е вдъхновено от секси снимките, които тя редовно качва в Instagram? Не знаем, изкуството е необятно. Но нека отправим поздравленията си на авторката на картината!

А ето и най-дългоочакваният пост тази седмица. Оставихме го последен, за да можем да му отдадем нужното внимание. Прекрасната Диляна Попова с прекрасният си син, при това topless, но в гръб, което ни показва прекрасното й дупе! Ако не майчинството е това, което й помага да поддържа прекрасната си форма, искаме да знаем тайната й. ВЕДНАГА!