"Работата ми е моят начин на живот!" - казва Поли Гергушева, която от януари 2022 г. е водещ на късната емисия "Новини" по bTV. Поканихме я в рубриката ни "В чантата на..." И вместо една, тя донесе две чанти. Вижте защо във видеото. 

"Имам 2-годишен син. През деня си го гледам изцяло сама. Тогава съм майка и домакиня."

Когато е в тази си роля, Поли носи раница - за удобство и за да може да събере всичко, което й е необходимо. Не излиза без предметите, познати на много майки. Или пък ще ви изненада с нещо? Може да видите във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Дойде ли вечерта обаче, Поли сменя удобството на раницата с шика на дамската чанта. Също като една Пепеляшка, тя променя както визията, така и чантата си. Повече от 7 години Поли е един от репортерите на bTV. 

"Това сребърно кръстче е подарък от моя любим мъж. Подари ми го преди години и ми каза да го нося винаги. Не знам дали си е помислил, че ще ме пази, или е заради символизма на подаръка, но оттогава го нося винаги в портмонето си. Не съм вярваща! Въпреки това, когато нещо такова ми е подарено с любов и внимание, съм склонна да го запазя!". 

Снимка: Евгений Милов

Поли Гергушева не носи ключове за дома си, защото отключва с приложение.

Чаровната водеща ни изненадва и с още много интересни неща, които носи в чантата си. Споделя и кой е любимият й цвят. Всичко това - вижте във видеото. 

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONE.TV.