Не е ли вълнуващо да сме свидетели на стилното завръщане на онези дрехи, които ни връщат назад във времето, когато дните бяха изпълнени с игри, смях и незабравими приключения. 

Като деца може и да не сме ги харесвали, но днес - моделите, които следва да ви представим са изключително стилни и трудно бихте могли да им устоите. 

Не е ли прекрасно да изживеем второ детство с тазгодишните модни тенденции? 

Започваме с #късите пуловерчета с кръгло деколте и без ръкави.

Снимка: Press office

Дреха, която не само подмладява, но и придава онзи приятен BCBG стил, който е неустоим. 

#Жилетките с кръгло деколте и копчета отпред

Снимка: Press office

Дамската жилетка с фина плетка е основна част от сезонния гардероб. Тази дреха може да бъде основата на вашето ежедневно облекло, като я съчетавате с различни цветови блузи, които да носите под нея. 

#Късите блузки над пъпа

Зима е, да. Това не пречи да приложим така обичания от нас леъринг (наслагване на слоеве дрехи), за да можем не само да приложим модните тенденции в облеклото, но и да реструктурираме своя силует по неподправен начин. 

Снимка: Press office

#Плисираната вълнена пола

Снимка: Press office

Карето е задължителен десен за този модел, който ни напомня за първите ни училищни години. 

#Раниците

Снимка: Press office

Луксозните марки като Furla въведоха този класически модел в новите им колекции чанти. Съвременната раница е от кожа с фини златисти и/или сребристи акценти.  

#Мрежестите бижута тип "татуировка" 

Помните ли ги? Те станаха хит когато изпълнители като Бритни Спиърс и оформления като "Spice Girls" завладяха света със своите музика и стил. 

Снимка: Press office

Е, отново са на мода - като колие или гривна. 

#Дънковите полички

Снимка: Press office

#Платнен ластик за коса

Снимка: Press office

В интерес на истината, никой от нас не бе подготвен за модното завръщане на този емблематичен аксесоар за коса. Тази година, той е разноцветен и шарен. Независимо от материята (памук, сатен или велур), той ще бъде на мода през настоящия сезон. 

#и не на последно място - класиката при детската мода - гащеризонът с презрамки. 

Снимка: Press office

От памук, той може да се носи както с риза и сако, така и с тениска и жилетка. От страна на обувките ви препоръчваме да залагате на удобни мокасини или Derby модели.