Новата Instagram мания се развихри с хаштаг CoffeenClothes. Активността няма как да не е висока, като се има предвид, че се съчетават две от любимите неща на жените – кафе и дрехи. Хора от целия свят споделят свои снимки с любимите си тоалети и напитки. Стигайки отвъд очевидното, решихме да съберем 2+2 и да проверим каква е зависимостта между стила на обличане и ободряващата напитка, която предпочита жената.

Черно кафе, чисто – за жената минималист

В гардероба си имате най-вече дрехи в неутрални цветове и в пастелни тонове. Обичате да съчетавате черно и бяло и се чувствате особено стилна с тази комбинация. Цветовете не са нито вашето предпочитание, нито сила, затова избирате дрехи най-вече в бежовата гама. Така сте сигурни, че свеждате вечния женски проблем „няма какво да облека” до 50%. Най-разчупеното, което си позволявате, е десен на точки или райе.


Еспресо за работещата жена 

Вие сте лидер както в работата си, така и в отношенията с околните. Не се страхувате да налагате собствен стил. Предпочитате изчистените линии, като акцентът пада върху бижутата. Интензивната работа изисква интензивно действие на кафето. Затова предпочитате късо, силно еспресо. По възможност веднага малко след сутрешния джогинг, за да сте 100% сигурни в ударното събуждане.

 

Лате – за почитателката на класиката

Предпочитате класическите материи като памук, деним и плетиво. Те са меки, приятни на допир и осигуряват висок процент комфорт. Комбинирате успешно удобство с елегантност. Имате афинитет към анималистичните принтове. Меко на вкус е и латето, което предпочитате да пиете. То едновременно ви събужда, но не е остро за сетивата ви като чистото кафе.


Рисувано лате – за артистичната жена 

Дълги памучни рокли и цветни бижута с едри камъни – това има в гардероба и на тоалетката ви. Обичаш цветовете и смело ги комбинирате. Чувствате се добре, когато на китките ви подрънкват поне 20 гривни. Нарисувано сърце или листо в кафето, плюс плодови сиропи за цвят, могат да направят деня ви прекрасен!

 

Капучино за иноваторката 

В гардероба ви могат да се намерят модели от последните международни дефилета. Обичате да инвестирате в дрехи и обувки. За вас това е въпрос на чест и начин на живот. В едната си ръка държите капучино за свежест, в другата – последния брой на модно списание.


Айс кафе – за романтичката

Също като любимото ви кафе, вашият стил е приятно съчетание от класика и изискана свежест. В гардероба ви има „вечни” дрехи (като дънките с кръпки и дупки), от тези, които се носят с години, без да стават модни клишета. Всяка дупка на крачола е като освежаващото кубче лед в напитката.