Да имаш вяра. Това е най-важното за всяко едно начинание, за всяка стъпка, за целия  живот... Вяра Бориславова е вярвала в себе си, когато преди години стартира свой моден бранд. Сега смело вярва в друго - че ще счупи рекорд на Гинес за най-дълго модно ревю край река. 

"Срещу течението" е събитие, което ще развълнува Видин и околностите му на 9 септември. Защото само една жена може да върви срещу и да вярва, че това е правилната посока. С тази мисъл основателката на Muse Shop смята да превърне 2 км от родния си Видин в моден подиум, на който да бъдат показани 100 рокли. Дронове, ветрила с липа, светлинно шоу на крепостта Баба Вида - това са само малка част от подробностите, които тя ни разкрива. 

Сигурни сме, че предизвикахме любопитството ви. Останалото вижте във видеото. 
Може да слушате разговора ни в Спотифай и да се абонирате за канала ни в YouTube

Цветно, шарено и забележимо - това е почеркът на нейния моден бранд. "Обемни тюлени рокли и сърца" - най-характерното за Muse Shop. 

"Аз винаги съм с рокля. В най-сковаващия студ - с две. Ако ме видите с панталон, значи нещо не е наред!"

Според Вяра най-голямата сила на жената е в роклята, особено когато тя е дълга. С нея жената може да вземе от енергията на земята и да засили своята женственост. 

Снимка: Евгений Милов

Много енергия й трябва и на нея самата, за да организира модното събитие във Видин. Мястото е дигата на града, защото много прилича на моден подиум.

Вдъхновява се от Долче и Габана, Гучи и споделя, че навръх Нова година, вместо да празнува с приятели, е правила фотосесия на една от роклите за ревюто в Сиракуза. 

На събитието манекенките ще дефилират срещу течението на реката, а по водата, като контрапункт, ще бъдат пуснати много цветя.

"Ако нещо не ни харесва в живота, да не се носим по течението, а да се опитаме да го променим. Зареждащо е да не се носиш по течението, а да се бориш за мечтата си." 

За мечтата на майка си се бори и синът на Вяра - Самуил. Момченцето е едва на 7 години, но вече има ясен план как да й помогне, за да сбъдне това, за което тя копнее от години.

Каква е неговата кауза и къде в София може да го видите, ще ви разкажем скоро. Издаваме само, че Сами е невероятно артистичен и носи силната енергия и креативност на майка си.

Снимка: Евгений Милов

"Той редовно ми помага в ателието. Последният път заедно рязахме цветя от плат. Определено има отношение към естетиката". 

През март месец в темата "Месец на майката" ви срещаме с много и различни вдъхновяващи жени. Като работеща майка, Вяра също среща трудности, има своите моменти на слабост, умора, но също и безкрайни часов, прекарани в смях, изненади и благодарност с детето си. 

"Трудно е. Аз съм много деен човек и си родих много дейно дете. Двамата сме като вулкан, изригващ непрекъснато" - споделя с усмивка тя. 

Снимка: Евгений Милов

Като всички гости през месец март в подкаста "Малки разговори, и Вяра написа своите 3 тайни изречения. Те са специално послание към онези жени, които отварят гардероба си и мислят, че няма какво да облекат, които са изморени след работа, които имат нужда от подкрепа или пък просто от... вяра. Вярата най-вече в това, че рекорди се поставят именно за да бъдат счупени. 

Какво написаха гостите ни ще разберем в края на месец март. 

Кого Вяра съветва да облече рокля и пола и защо гостите на ревюто й ще си веят с ветрила с ухание на липа - вижте във видеото.  

Снимка: Евгений Милов

  • Новото кралско бебе в Люксембург бе посрещнато с 21 топовни салюта
  • Корина - личността, на която Михаел Шумахер се възхищава най-много в целия свят
  • Котарак за събуждане, желязна дисциплина и недоспали майки в борба със смяната на времето
  • Как най-недоносените бебета в света оцеляха
  • 1 на 1 милион: жена забременя по естествен път на 55 г. Ражда здраво бебе!
  • Преди да кажеш "гу", кажи - Louis Vuitton! Първа колекция за новородени
  • Габи в "Ергенът": Той работи за 900 лв. и ще правим бебе. Я, бягай оттука!
  • Алекс от Ергенът: Имам силно доверие само на майка ми!
  • Майка на дете с Даун: Убеждаваха ме да го изоставя. Малкото сладко човече в кувьоза!
  • Чаровните снимки, с които Кейт Мидълтън поздрави всички майки

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV