Остава само ден и половина, в рамките на които можете да зададете своите въпроси към Иво Аръков, Тодор Дърлянов и Иван Иванов. Те са последните трима мъже в месечната ни тема "Мъже отговарят на жени", на които можете да направите интервю.

Както ви обещахме, участничките с най-интересните и смели въпроси ще спечелят подарък изненада. Време е да обявим и каква е тя - три от вас ще получат парфюма Red Sin - един от последните аромати от Кристина Агилера. Кои от вас ще се радват на нашата специална награда? Ще разберем в понеделник (1 април). Ще включим само дамите, задавали въпросите си до 17 ч. утре, 29 март, петък.

А дотогава - малко повече за наградата. Кристина Агилера определя аромата като източник на увереност, който дава нова енергия на жените, за да се чувстват заслепяващи и под контрол, без значение от ситуацията.

Блестяща и харизматична, Кристина обожава червения цвят, тъй като той може да промени начина, по който се чувства жената. Червеното представя трансформацията от нежност и невинност към енергичност и привлекателност. Жената в червено, особено ако то е интензивно и наситено, привлича вниманието.

“Вярвам, че червеното е повече от цвят,” казва Кристина. “Носейки червено, предизвиквате емоции и се чувствате уверена и секси. Аз създадох Red Sin с цялата си любов към този цвят, който ви прави просто неустоими...”

Red Sin е перфектният завършек за жената, която иска да разкрие своята прелест. Нанасянето на изискания аромат създава усещане, че всичко е възможно.