Със страстта шега не бива! Оказва се, че дори когато е на ужким, тя може изведнъж да стане доста реална и да пресрасне дори във ВНЛ (за незапознатите - Вечна Неразделна Любов).

Представяме ви няколко бивши и настоящи звездни двойки, чиито авантюри започват на шега или по-скоро "на филм" - членовете на тези двойки се запознават на снимачната площадка. Някои от така сформираните любовни дуети са си чист майтап, а на други можем само да завиждаме.

7 звездни двойки, за които съжаляваме, че се разделиха през 2013-а>>>

Джони Деп и Уинона Райдър

 

Кадър от Едуард Ножиците Снимка: 20th Century Fox

27-годишният Джони Деп и 17-годишната Уинона Райдър се запознават през 1989-а на премиерата на филма “Great Balls of Fire”, но връзката им започва по-късно, когато двама снимат заедно "Едуард Ножиците”. Връзката им е бурна и двамата бързо се превръщат в най-обсъжданата звездна двойка по онова време. Звездите дори имат намерение да се женят, Джони Деп предлага брак на младата си приятелка, но се разделят през 1993-а.

Как са се запознали най-известните звездни двойки>>>

 

Пенелопе Крус и Том Круз

Пенелопе Крус и Том Круз Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В периода между развода си с Никол Кидман и сватбата си с Кейти Холмс, Том Круз успява да омае друга холивудска красавица – Пенелопе Крус. Двмата се запознават на снимачната площадка на филма на Камерън Кроу "Ванила Скай". Връзката им продължава 3 години.

10 странни звездни двойки>>>

 

Тейлър Лотнър и Тейлър Суифт

Тейлър Суифт и Тейлър Лотнър Снимка: Splash/Guliver Photos

Тийн идолите се запознават на снимачната площадка на вилма "Свети Валентин" през 2010-а. Връзката им е кратка – само месец. Каквито са и повечето връзки на г-ца Суифт, всъщност. Но кои сме ние да я съдим...

 

Майли Сайърс и Лиъм Хемсуърт

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Майли и Лиъм се запознават на снимачната площадка на филма "Последната песен" през 2010-а. Романтичната лента по романа на Никълъс Спаркс очевидно е създала предпоставки екранните партньори да пренесат чувствата между героите си в истинския живот. Двойката обявява годежа си през лятото на 2012-а и животът им изглежда прелестен... докато Майли не откачи! Двойката се раздели през септември 2013-а.

 

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем

Хавиер Бардем и Пенелопе Крус Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем са от любимите ни звездни семейства. Двойката пази личния си живот и се радва на любовта си и двете си дечица. Актьорите се запознават на снимачната площадка още през 1992-а във филма "Jamon, Jamon", но връзката им започва повече от 15 години по-късно – след съвместното им участие във във филма Вики, Кристина, Барселона от 2008-а, в който играят бивши съпрузи.

 

Дженифър Анистън и Винс Вон

Дженифър Анистън и Винс Вон Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Филмът "Раздялата" от 2006-а свързва Винс Вон и Дженифър Анистън. Двамата моментално се превръщат в новите любимци на папараците, но не за дълго – двойката се разделя само след няколко месеца.

 

Зоуи Салдана и Брадли Купър

Брадли Купър и Пенелопе Крус Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Чаровната актриса от "Аватар" и звездата от "Последният ергенски запой" се запознават на снимачната площадка на филма "Думите" през 2011-а. Оттогава до днес двамата ту са заедно, ту се разделят.

 

Блейк Лайвли и Райън Рейнълдс

Блейк Лайвли и Райън Рейнълдс Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Един от най-красивите звездни дуети дължи запознанството си на филма "Зеленият фенер" от 2010-а. По онова време обаче Рейнълдс е женен за друга холивудска красавица – Скарлет Йохансон. Няколко месеца, след като разводът на двамата става факт, Рейнълдс започва да се среща с дългокраката г-ца Лайвли. Красавицата стана "госпожа Рейнълдс" през септември тази година.

 

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Филмът "Трудна свалка" е определян като един от най-ужасните филми в историята на киното, но за Дженифър Лопес и Бен Афлек той носи късмет. Връзката на двамата стига дори до годеж, но двамата се разделят, обвинявайки медиите за провала на връзката си.

 

Сара Мишел Гелар и Фреди Принц-младши

Фреди Принц-младши и Сара Мишел Гелар Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Сара Мишел Гелар и Фреди Принц-младши се запознават на снимачаната площадка на филма "Знам какво направи миналото лято" през 1997-а, но започват връзката си три години по-късно – през 2000г. Женят се през 2002г. и са заедно и до днес.

 

 

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан-Тейтъм

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан-Тейтъм Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Имайки предвид страстните танци във филма "В ритъма на танца" (Step Up) от 2006-а, не сме изненадани, че между двете звезди в главните роли пламва любов. Най-сексапилният мъж на света за 2012-а и красивата Джена се женят през 2009-а, а през настоящата година двамата станаха родители на малката Евърли.

Най-здравите бракове в Холивуд>>>