Два от най-известните отбори в световния футбол - "Реал" Мадрид и "Ливърпул", ще се срещат на финала на Шампионската лига на 28 май.

Всички знаем обаче, че зад всеки успял мъж стои една жена. Ето защо повдигаме завесата, за да разберем кои са половинките на футболистите, даващи им вдъхновение, сила и енергия за двубоя.

Кои са секси жените на футболистите на "Реал" Мадрид вече ви разказахме. Ред е да ви покажем нежните половинки на играчите от "Ливърпул". Защото -  "You'll never walk alone", както се пее в химна на отбора. 

Най-красивите голове, най-оспорваните дербита, най-ярките звезди на терена - всичко за Шампионска лига следете на btvsport.bg.

САФИ ХАН 

Сафи е нежната половинка до младата звезда на "Ливърпул" Къртис Джоунс. 

Коя е тя?

Тя е успешен модел и в момента е подписала договор с M Models Management. Участвала е в много и различни фотосесии, а лицето й е едно от разпознаваемите в областта, в която работи. 

Родителите на Сафи са от Индия, но се преместват да живеят в Англия. В профила си в Инстаграм обаче тя не споделя снимки с тях. Сафи е мюсюлманка с британско гражданство. 20-годишната моделка отпразнува рождения ден на приятеля си, облечена в прилепнала рокля и с коса, сплетена на дълга плитка. Като истински пристрастна към модата, тя демонстрира изключителни аутфити, независимо дали се намира на луксозно пътешествие в Малибу, или просто на разходка с гаджето си. Любимите й брандове, с които често може да се види на снимки, са Диор, Найк, Прада и др.

Как се срещат?

Джоунс и Сафи започват да се срещат през 2019 г. Началото на връзката им обаче е обвита в тишина и мистерия. По тази причина не се знае точно кога стават двойка официално. 

Снимка: instagram.com/saffiekhan

Романсът им обаче не остава скрит дълго време. Въпреки това Сафи доста рядко споделя техни общи снимки в Инстаграм профила си. 

ПЕРИ ЕДУАРДС

Тя е гласовитата жена до английския футболист Алекс Окслейд-Чембърлейн.

Снимка: instagram.com/perrieedwards/

Коя е тя?

Пери Едуардс е част от женската поп групата Little Mix. Те са първата изцяло момичешка група, спечелила състезанието X Factor, с кавъра си на "You Oughta Know" на Аланис Морисет. 

От август 2013 г. е била сгодена за бившата звезда на One Direction Зeйн Малик. Разделят се през август 2015 г. В момента изпълнителят е разделен и с модела Джиджи Хадид, от която има дете. 

Любопитен факт е, че Пери се ражда с една особеност на тялото - хранопроводът й не бил свързан със стомаха. Това налага операция, заради която има дълъг белег на корема. 

Как се срещат?

Двамата с футболиста Алекс Окслейд-Чембърлейн започват да се срещат през 2016 г. Официално заявяват връзката си едва през февруари 2017 г. 

Снимка: instagram.com/perrieedwards/

На 21 август 2021 г. Пери ражда първото им общо дете - син на име Аксел.

НАТАЛИЯ БЕЙКЪР

Жената до вратаря на "Ливърпул" Алисон.

Коя е тя?

Наталия е лекар и много отдадена майка. Горещата бразилка има почти 300 хиляди последователи в Инстаграм, макар да не развива дейност като инфлуенсър. 



Как се срещат?


Връзката им започва през 2015 г. Запознават се още докато Наталия учи медицина. Това, че съпругата му има толкова отговорна професия, футболистът коментира по следния начин: "Мисля, че това ме прави малко по-различен от другите футболисти. Ако не се чувствате в добро здраве, по-добре да живеете с лекар, отколкото с манекенка."

Снимка: instagram.com/natalialbecker/

Двойката се сгоди през 2012 г., а брак сключват през 2015 г. Към момента двамата имат три деца.

МАГИ САЛАХ

Египетската "принцеса" до Мохамед Салах. 

Снимка: Getty Images

Коя е тя?

Маги е родена в село Нагрид, Египет. По професия е биотехнолог. Тя не е типичната футболна съпруга - не се включва отявлено в светски събития и не използва социалните мрежи. Въпреки това често е на трибуните и подкрепя своя съпруг на мачовете му. 

Маги почти винаги носи хиджаб и е вярваща в исляма.

Как се срещат?

Двамата са от едно село и са в една компания още като тийнейджъри. Връзката им разцъфтява във времето. Женят се през декември 2013 г. в Египет. Тогава футболистът е едва на 21 години, но е убеден, че тя е жената за него и постъпва правилно. На сватбата присъства цялото египетско село, както и редица световноизвестни знаменитости. 

Семейството има дъщеря с екзотичното име Мака. Кръстена е на свещения град Мека, като промяната на буквата е целенасочена. Източници твърдят, че родителите не искали да асоциират детето им с известно казино с това име, защото хазартът в исляма е забранен. 

Снимка: Getty Images

 

Половинките на кои футболисти са по-атрактивни?

Най-красивите голове, най-оспорваните дербита, най-ярките звезди на терена - всичко за Шампионска лига следете на btvsport.bg.

Финала можете да гледате на живо по bTV Action от 20:30 ч. на 28 май.