Повече от 10 години агенцията представя уникалния моден календар, който има истинска колекционерска стойност.

"Born in the 90s" не е обикновен календар, той е разходка из вече отминало, но все пак емблематично време. Снимките ви дават възможността отново да изживеете спомени от 90-те години, в компанията на 7 завладяващо красиви жени.

Мила Павлова: Обичам да ми се възхищават >>

Календатът е екслузивно издание, осъществен е със съдействието на Дюни Ризортс. Кадрите на Born in the 90s са дело на един от най- добрите фотографи в България Васил Германов. Стайлингът е на Хубен Хубенов, а гримът и косата на Слав, те са инспирирани от незабравимите супер модели на 90- те години, които бяха по- известни от марките, които представяха.

Невена Пеева: Най-важно за мен е училището >>

Манекенките от онова време бяха превърнати в истински икони и днес те намират отражение в новото поколение- родените през 90-те.

 

Във фотосесията участват 7 от топ моделите на Ивет Фешън, сред които Ваня Билева, Нора Шопова, Християна Димитрова и Екатерина Куцарева.

Стефани Христова: Важно е да запазиш себе си >>


„Решихме тази година да заложим на 90-те години , тъй като има едно завръщане в модата към това време. Освен това момичетата са родени именно тогава и е страхотно, че те успяха да се превъплатят в моделите, на които са подръжавали като деца.”, споделя Ивета Григорова собственик на агенцията, която през 2014г. ще отбележи 20- тата си годишнина.


Анита: На първата си фотосесия бях на 12 >>

 

Традиционно календарът на Ивет Фешън ще бъде представен на бляскаво модно парти в клуб Маскара на 04 декември (сряда). Агенцията ще събере най- красивите и успешни свои модели. Водещи на събитието ще са актрисата Луиза Григорова и родния сексимвол Иво Аръков. Партито ще бъде подгрявано от Поли Генова, Михаела Филева и Били Хлапето. Всички гости на събитието ще имат привилегията първи да получат емблематичния календар за 2014г.

 
Дани Димитрова: Не ми харесва лицемерието в модата >>