Когато звездите обичат някого лудо, са готови на всичко, за да покажат любовта си. Както ще видите от мастилените истории на известните – най-вече на татуировки с имената на любимия или любимата. Но какво се случва, когато двойката вече не е заедно?

Анджелина Джоли
Когато през 2000 г. Джоли се омъжва за Били Боб Торнтън, брак, който продължава 3 години, тя си прави татуировка на лявото рамо с името му. Като добавка към него стои и един дракон под името на съпруга й. По-късно, след като бракът не просъществува, Анджелина споделя, че никога повече няма да постъпи толкова глупаво – да си татуира името на любим мъж. Лазерното премахване е факт, а татуировките са заменени от нови – географските координати, показващи къде са родени децата й.


Ева Лонгория


Още една дама от Холивуд, която демонстрираше любовта си към мъж. През 2007 г. Ева си татуира номер 9 на врата – номерът, с който съпругът й Тони Паркър се състезаваше като баскетболист. Когато през 2010 г. стана ясно, че двамата се развеждат, защото той й е изневерил, Лонгория взема решение да премахне номера от врата си – рано или късно. Това се случва чак през 2012 г.


50 cent


Макар повечето от нас да познават 50 cent предимно като рапизпълнител, той всъщност се занимава и доста активно с актьорство. Точно това е и причината той да вземе решение за премахване и на двамата си ръкава. Причината – отнемало му прекалено много време, за да ги прикрие за определена роля. Резултатът – графикът му на снимачната площадка вече е запълнен - очакват го 5 нови роли през 2014 и 2015 г.


Меган Фокс


Актрисата беше известна с татуировката си, изобразяваща лицето на Мерилин Монро, направена на дясната й ръка от вътрешната страна. Причината да я премахне обяснява самата Меган: „В един момент Мерилин Монро се превърна в негативен характер за мен, защото е страдала от личностни разстройства . Просто не исках да привличам подобна отрицателна енергия в живота си.”


Кели Озбърн


През 2013 г. Кели сподели снимка в Инстаграм, която ясно показва, че известната дъщеря на Ози Озбърн е решила да се сбогува с татуировката си, която представлява синтезатор. Лазерната процедура била болезнена, споделя още Кели.


Фарел Уилямс


Изпълнителят имаше татуировки, които покриваха почти целите му ръце – отгоре до долу. Макар по време на речта си на наградите Грами 2014 г. той да не показа много от тях, се видя, че татуировките ги няма. Вместо стандартната лазерна процедура, през 2008 г. Фарел се е подложил на експериментална процедура - нещо подобно на присаждане на нова кожа.


Чарли Шийн


Скандалите около неговата личност изобщо не са малко. Особено напоследък. Когато през 2002 се жени за актрисата Денис Ричардс, Чарли решава, че това е човекът, заради който може да си направи татуировка, на която пише Денис и се намира на лявата китка. През 2006 г. бракът им приключва, а само 2 години след това Шийн се жени отново. Явно новата му съпруга не е била особено рядостна от мастиления надпис и го моли да я премахне.

Марк Уолбърг


Кариерата си в шоубизнеса Марк започва с пеене. През този период кожата му се сдобива с цели 6 татуировки. По-късно разбира, че всъщност актьорството е неговата страст и решава да премахне мастилените творения, включващи и лика на Боб Марли на лявото му рамо. Причината всъщност не била участието му във филми, а това, че не искал неговите деца да имат татуировки един ден. Правилно – добрият пример на родителите винаги работи.


Джони Деп


Още един холивудски мачо, който демонстрира любовта си с мастило върху кожата. От 1990 до 1993 година Джони Деп е людо влюбен в Уинона Райдър, с която имат връзка и дори стигат до годеж. По тази причина Джони решава да татуира дясното си рамо с надписа Уинона завинаги (Winona Forever). След края на връзката им, Деп решава, че няма да премахва цялата татуировка, оставяйки надписа Wino Forever.