Промяната е хубаво нещо, от което всяка жена се нуждае в определен период от живота си. Смяна на цвят или радикална промяна на дължината - вижте кои звездни дами трансформираха визията си през 2019 г.

Хейдън Пенетиър

Снимка: Getty/Instagram

Само преди дни актрисата Хейдън Пенетиър отряза дългата си руса коса и я замени със секси къса визия с бръснати страни. 30-годишното холивудско миньонче заяви, че прическата й е вдъхновена от героинята й Кърби във филма „Писък 4” от 2011 г.

Зоуи Кравиц

Снимка: Getty/Instagram

В края на ноември Зоуи Кравиц също даде урок по непоколебимост с ножиците, отрязвайки дългата си коса. По всичко изглежда, че дъщерята на Лени Кравиц се подготвя усилено за ролята си на Жената котка във филма „Батман”, който се очаква да излезе по кината през 2021 г. Признаваме, че така Зоуи изглежда досущ като Холи Бери, която е една от актрисите, които също са се превъплъщавали в известната героиня във филмите за Батман.

Дженифър Лопес

Снимка: Getty/Instagram

Ариана Гранде превърна конската опашка в голяма тенденция през 2019 година, която беше последвана от редица звезди. На Дженифър Лопес много й отива, нали? Макар че не вярваме, че това е нейната истинска коса, само след няколко месеца красивата латина се появи на събитие със също толкова изкушаваща коса – къса до раменете, пригладена и секси.

Зендая

Снимка: Getty/Instagram

Певицата Зендая се появи с видимо по-къса коса и изцяло нов цвят. Нейната фризьорка споделя, че червеното е нюанс, който двете обмисляли от доста дълго време. Младата изпълнителка дебютира с новата си коса на раздаването на наградите Еми през септември.

Ашли Бенсън

Снимка: Getty/Instagram

Актрисата от „Малки сладки лъжкини” посрещна есента на 2019-а със значително по-тъмен цвят на косата в приятни шоколадови нюанси. Заедно с това гривата й беше подкъсена осезаемо, което по всички личи, че е част от промяната.

Упи Голдбърг

Снимка: Getty/Instagram

Тя е всичко друго, но не и актриса, която ще остане незабелязана. През септември Упи промени коренно цвета на косата си и от тъмна тя я боядиса в платиненобяло.  Тогава актрисата сподели, че стратегическата промяна във външния й вид е предприета заради новия филм с нейно участие „The Stand”, в който тя играе „жена, която е около 100-годишна”.

Бритни Спиърс

Снимка: Getty/Instagram

Певицата обича да експериментира с външния си вид и макар през повечето време да сме я виждали по-скоро като блондинка, отколкото като брюнетка, Бритни изненада феновете си през септември като отново премина в редиците на тъмнокосите. Тогава певицата сподели, че промяна е вдъхновена от сестра й. В момента тя отново е блондинка, но това по никакъв начин не пречи да се насладим на звездната трансформация.

Чарлийз Терон

Снимка: Getty/Instagram

Тя е една от изненадите на годината и то в приятния смисъл на израза. За ролята й в „Бързи и яростни 9”, който се очаква да излезе по кината през 2020 година, Чарлийз смени цвета и формата на косата. Ние смятаме, че с по-светла коса й отива повече. А вие?

Сиара

Снимка: Getty/Instagram

Разликата във времето между двете снимки е точно 2 месеца. Певицата Сиара запази цвета си, но показа различна дължина на косата – или по-скоро липса на такава.