Почитателите на Адел с нетърпение очакват предстоящия ѝ албум „30“, от който в петък ще чуем първия сингъл. Тази седмица популярната певица разкри и казва е темата на албума – „развод, бейби, развод“.

 

 

Адел сподели, че е правила музиката за албума по време на раздялата си с бившия си съпруг Саймън Конеки и по време на процедурата по развода.

„Да правя музика беше наистина терапевтично“, сподели тя в Инстаграм.

Снимка: Getty Images

Адел и Саймън Конеки започнаха да излизат през 2011 г. и през 2012 г. се роди синът им Анджело. Двамата официално сключиха брак през 2016 г., а през 2021 г. финализираха процедурата по развода. Адел и Саймън са били разделени две години, преди да се разведат официално.

„Никой от нас не е наранил другия или нещо такова“, сподели Адел. „Аз просто искам синът ми да види, че обичам и че съм обичана. Това е наистина важно за мен. От тогава съм поела по пътя в търсене на щастие.“

 

 

След раздялата си със Саймън Конеки, Адел претърпя дори физическа промяна. Музикалната звезда свали доста килограми и вече е почти неразпознаваема.

Адел далеч не е първата голяма звезда, която минава през развод, но е една от сравнително малкото, които са толкова склонни да говорят за преживяването си.

На следващата страница ще ви припомним за още 10 големи звезди, които минаха през развод и споделиха как са се чувствали по време на целия процес и след това >>>

 

 

Гуинет Полтроу

Снимка: Getty Images

Актрисата Гуинет Полтроу беше омъжена за музиканта Крис Мартин от 2003 г. до 2016 г. и има две деца от него.

 

Исках да превърна развода в нещо позитивно. Какво ще стане, ако не обвинявам другия и държа себе си 100% отговорна? Какво ще стане, ако опитам да поправя собствените си недостатъци и поставя децата си на първо място? Какво ще стане, ако си напомням за нещата, които обичам в бившия се съпруг и се постарая да запазя приятелството ни?

 

През 2018 г. Гуинет се омъжи за приятеля си Брад Фалчък.

 

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

Преди да се омъжи за Марк Антъни през 2004 г., певицата Дженифър Лопес има два развода. По тази причина тя се опитва да предотврати развода с Антъни през 2014 г., но осъзнава, че това е грешка.

По това време ми се струваше, че съм загубила част от себе си, докато се опитвам да направя така, че този брак да проработи. Бах се омъжвала два пъти преди и не исках този брак да е провал. Отдадох се изцяло на тази цел и за момент забравих, че съм личност.

Днес Дженифър Лопес отново е с годеника си от 2002 г. Бен Афлек. Двамата станаха най-обсъжданата двойка, след като се събраха почти две десетилетия, след като се разделиха.

 

Гуен Стефани

Снимка: Getty Images

Певицата Гуен Стефани беше омъжена за музиканта Гавин Росдейл от 2002 г. до 2016 г. и през това време му роди три деца.

През целия си живот исках само да имам деца и да съм омъжена, като родителите си. В началото минах през самосъжаление, но после си казах, че това вече се е случило и трябва да направя нещо добро.

Резултатът от тази раздяла е албумът „Tragic Kingdom“. Тази година Гуен Стефани се омъжи повторно, а новият мъж до нея е музикантът Блейк Шелтън.

 

Миранда Кер

Снимка: Getty Images

Моделът Миранда Кер беше омъжена за холивудския секссимвол Орландо Блум от 2010 г. о 2013 г. Двамата имат син.

Когато Орландо и аз се разделихме, изпаднах в много тежка депресия. Това, което открих тогава е, че всичко, от което се нуждаеш и всички отговори са вътре в теб. Седни сам със себе си, поеми си няколко пъти дълбоко въздух и се сближи с духа си.

От 2017 г. Миранда Кер е омъжена за милиардера Евън Шпигел. Двамата имат вече две деца заедно.

 

Хилари Дъф

Снимка: Getty Images

Хилари Дъф се омъжи за спортиста Майк Комри през 2010 г. и му роди син през 2012 г. Двамата в крайна сметка се разведоха през 2016 г.

Мисля, че и двамата се държахме много внимателно и с любов, но бракът е свещен и не е за всеки. Бракът е работа, бракът е труден.

През 2019 г. Хилари се омъжи за музиканта Матю Кома. Двамата имат вече две деца заедно.

 

На следващата страница може да видите още 5 известни личности, които коментират разводите си >>>

Дженифър Гарнър

Снимка: Getty Images

Актрисата Дженифър Гарнър има един развод, преди да се събере с актьора Бен Афлек. Двамата се ожениха през 2005 г. и създадоха едно на пръв поглед стабилно семейство, но през 2018 г. се разведоха заради проблемите на Бен с алкохола.

Най-важното нещо са децата и двамата сме на едно мнение по отношение на надеждите си за тях. Вярно е, че загубих надеждата си да танцувам със съпруга си на сватбата на дъщеря ни. Но трябва да видите лицата на децата ни, когато той влезе през вратата. И ако видиш, че децата ти изпитват искрена любов към някого, тогава двамата оставате приятели.

След развода си с Бен Афлек, Дженифър Гарнър имаше сериозна връзка с бизнесмен, но тя приключи през 2020 г. Актрисата не се е омъжвала за трети път.

 

Брад Пит

Снимка: Getty Images

Брад Пит се е женил и развеждал по два пъти. Първият му брак беше с актрисата Дженифър Анистън, а вторият за Анджелина Джоли. Именно разводът с Джоли, с която бяха най-обичаната холивудска двойка, е разтърсил най-много живота на актьора.

Израсъл съм с идеята, че бащата трябва да знае всичко, да е най-силният и всемогъщ, вместо да осъзная, че и той може да се съмнява в себе си и да изпитва трудности. И по време на развода това ме удари в лицето – трябва да съм повече. Трябва да съм повече за децата си. Трябва да им покажа. И не се справям много добре.

Макар Пит и Джоли да са официално разведени, някои подробности все още не са уточнени. Двамата все още не са се разбрали за разпределението на имуществото си и за попечителството над децата си.

 

Ел Кинг

Снимка: Getty Images

Певицата Ел Кинг, която е дъщеря на комедийния актьор Роб Шнайдер, беше женена за кратко. Тя се омъжи за приятеля си Андрю Фъргюсън през 2016 г. след само няколко седмици връзка. Бракът им приключи по-малко от година по-късно.

Измъкнах се от много, много, много трудна позиция. Гордея се със себе си. Забавлявам се много. Не допускам нищо тъжно и притеснително в близост до мен. Изхвърлих много неща от живота си, които ме дърпаха назад.

Днес Ел Кинг има не само мъж до себе си, но и дете. Певицата имаше репродуктивни проблеми, които правеха износването на бебе трудно и станаха причини за два спонтанни аборта.

 

Джеймс Марсдън

Снимка: Getty Images

Актьорът Джеймс Марсдън сключи брак с Елизабет Линд през 2000 г. Те имаха две деца, преди да обявят, е се разделят. Разводът им беше финализиран през 2011 г.

По време на развода за пръв път почувствах, че губя равновесието си. Бях изплашен, тъжен и трябваше да преразгледам всичко. Трябваше да се фокусирам върху важните неща. И сега съм този, който съм, именно заради това. Знам, че нещата, за които съжаляваме, може да са катализатор за положителна промяна.

След развода си Марсдън не се е женил отново.

 

Джена Дюън

Снимка: Getty Images

Джена Дюън се омъжи за актьора Чанинг Тейтъм през 2009 г. и дъщеря им се роди през 2013 г. През 2018 г. стана ясно, че двамата са разделени, а Джена има нов мъж в живота си. Процедурата по развода беше финализирана през 2019 г.

Имам усещане за радост, свобода и вълнение. Това е нова глава в живота ми. За мен няма значение как ще изглежда или как ще бъде. Чувствам се наистина готова и изпълнена с надежда.

През февруари 2020 г. Джена Дюън разкри, че с приятеля ѝ Стив Кази са се сгодили. По-късно същата година се роди и синът им.