Начало на тазседмичната ни класация на звездни моменти дава Луиза Григорова.

Красивата актриса е на море с компания и почива на уединено и прекрасно местенце по южното черноморие - Варвара. Точно като за началото на новата седмица, тя ни заразява с малко слънце, а ние тръпнем да посетим това прекрасно местенце.

Още малко слънце в този хладен ден и от Марина Гергова. Тя показва бременното си коремче, при това пременено с бански! Желаем и щастлива и много лятна бременност!

И докато някои се наслаждават на слънцето, други се отдават на среднощни забавления. Преслава ни радва със снимката си с красивата Мария Илиева, а Орлин Павлов... Орлин Павлов е радост за окото, но как ли се чувства той между тези две прекрасни дами?

... Изглежда, че тази седмица на компанията на Мария Илиева се радва и Кина Кудева. Поп дивата изглежда зашеметяващо с летния си загар, бялата рокля и перфектната прическа.

Някога искали ли сте да хапвате торта без да разваляте фигурата си? Или пък без да ви гризе съвестта след това? Е, Биляна Йотовска ни дава формулата... или пък само нейния резултат? Жестоко е от нейна страна!

... И единственото, което ни остава по този повод, е да се утешим с чаша вино. От любимото на Рут Колева - малиновото. Рут Колева е пристрастена, а също и ние.

И като говорим за вино, Мария Силвестър, точно както нас, също се наслаждава на чаша от напитката. Е, да - на открито. Всъщност, на плажа. И... май и ние предпочитаме да консумираме виното така...

А вие знаехте ли, че Хриси Парова има брат? Ние го обожаваме, защото е прекрасен! И стана на цели 2 годинки! Честитим на него и на прекрасната му сестра. 

Имаме изненада за вас! Е, тя може би е по-скоро за мъжката аудитория, но нас определено ни привлече. Теди Кацарова е на корицата на Playboy! Коко Кръстев е свършил добра работа. Нямаме търпение да разлистим списанието.

И към най-чаканата част от днешната ни класация... Новият приятел на Николета Лозанова! Изглежда, че красавицата е дружелюбна към животните. Тя не просто ги храни, а споделя, че в тяхно лице открива приятели. Този определено е симпатичен!