Дълъг уикенд мина. Починахме си, развеселихме се. Работната седмица започна, но ние искаме да поддържаме доброто си настроение.

По тази причина начало на обзора ни дава Златка Райкова и свинските й чорапки. Посмяхме се, а сега искаме и ние такива!

И за да не се отпускаме много покрай прасенцата, се връщаме на земята. С плочките на Хриси Парова. О, определено и с това искаме да се сдобием.

А тук просто ще си замълчим. И ще се усмихнем. 

А най-чаровната си усмивка ще дадем за едно от любимите ни български момчета - Григор Димитров.

И като заговорихме за любими момчета... Разбрахме, че Графа е в Гърция. Къде точно, се пита в задачата. Коя от нас има против да е асистентка в такава обстановка?

Луиза Григорова пък е на нова вълна. Красивата актриса ни изненадва с новата си прическа. Определено й отива! 

Изглежда, че заради постепенното застудяване, вече всички са на вълна ЧОРАПИ. Преслава води класацията. Дано да й е топло на краката.

Мария Илиева не се страхува от студа! След като е отишла чак в Рила. Не знаем фонът или предният план са по-красиви.

Ето и какви неприлични неща прави Николета Лозанова. Изглежда, че тя е рекламното лице на нов моден бранд, както разбираме от нея самата. Интересна рекламна кампания, бихме казали ние. Чудим се какви ли ще бъдат дрехите.

Много искаме да завършим с нещо позитивно. И това и правим. Оставяме любимеца ни Калин Врачански последен, за да можем да му се насладим по-дълго. Без да бързаме. В личния си Instagram профил, българският двойник на Хю Лори е качил снимка директно от снимките на предстоящ филм. Преобразил се е в доста симпатичен елф, не мислите ли, дами?