Неповторимата Джи Джи Хадид продължава своето модно турне с участия в седмицата на модата в Париж. За по-малко от година красавицата се превърна в It-модел, търсен от световноизвестните дизайнери.

Миналата седмица Мис Рири представи новия Puma Creepers модел, който е вече официално в продажба и съществува в три разцветки - черно, черно с беж, и беж. Американската изпълнителка преразгледа визията на емблематичния модел, придавайки му нов свеж лик за есента.

И Брайли Джоунс има нужда от сън. Супермодел, но все пак човек. По думите й към снимката (цитираме: „Спиш когато можеш”) можем само да си представим колко уморителен е модният маратон по време на световните седмици на в Париж, Милано, Ню Йорк и Лондон.

Преди броени часове, италианската модна марка публикува видео на своето модното дефиле с модели за следващата пролет.

Дейвид Бекъм, който миналата седмица представи новата си серия за H&M, споделя възхищението си към своята съпруга – Виктория, подов представянето й по време на тазгодишната конференция на UNICEF за борбата срещу спин.

Очарователната актриса сподели радостта си в Instagram повод издаването на новата книга на нейната най-близка приятелка – Леви Ан Роуз.

Ан Хатауей отбележи излизането на най-новия филм по кината - The Intern („Стажантът”), с думите: „Днес е денят! Надявам се, че ще имате възможност да го гледате този уикенд”. Гледахме го и смеем да твърдим, че лентата е добър повод за неделно кино.

Завършваме тазседмичния преглед на звездните моменти в Instagram, за изминалата седмица, с един ценен съвет от страна на Ники Хилтън: „Животът е твърде кратък, купете си тези обувки!”