Този текст си има победител, изтеглен на 10 март 2014 г. Вижте кой спечели аксеоар от H&M през първата седмица от Месеца на женското приятелство >>

Кристина Владимирова е едно от любимите ни лица в ефира на bTV Новините. За себе си казва, че е от хората, които знаят какво искат и рядко се колебаят. Затова не харесва хора, които не знаят какво искат от живота и не могат да поемат отговорност за решенията си. Ако не беше избрала телевизията, признава, че нейно амплоа щеше да бъде музиката, защото обожава да пее и го прави много добре!

В месеца на женското приятелство я поканихме да разкаже за най-добрата си приятелка, които в нейния случай се оказаха две. Четете внимателно текста, защото ако искате да спечелите подарък от H&M, трябва да посочите кой аксесоар принадлежи на една от двете й приятелки.

Кратка история на вашето приятелство:

Коя е тя?
Аз имам две най-добри приятелки – Мила и Марина. Животът ни така се стече, че Марина живее далеч от нас. Това обаче не ни пречи на приятелството по никакъв начин :) 

От кога се познавате?
Запознахме се в 7 клас – първият ни ден като зайци в Класическата гимназия. Спомням си, че Мила беше адски контактна – запозна се с всички, говореше постоянно. Ние с Марина бяхме доста по-скромни. 

Какво ви сближи и ви направи наистина приятелки (не само познати)?
Сближихме се при първата ни екскурзия извън България – в Охрид. Не знам как стана така, че постоянно бяхме заедно – беше ни добре. От тогава сме неразделни – до днес. Имаме страхотни спомени заедно, но сме преминали и през много трудни моменти. Това ни прави толкова близки и аз много държа на тях двете.

Какво наистина обичаш в тях?
Мила е работи като „специалист човешки ресурси”, а Марина е дизайнер :) и двете са супер креативни и това винаги много ме е радвало в тях! Нямам нито един стандартен подарък от тях :)

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията кой аксесоар принадлежи на Мила! Към аксесоарите >>

Какво в стила им ги прави различни и уникални?
Те са страшно различни като стил – Мила е по-делова, но винаги добавя интересен и отличителен аксесоар към това, с което е облечена. Марина обича да експериментира и винаги ме изненадва - приятно, разбира се :) 

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията кой аксесоар принадлежи на Мила!

Правила на играта с H&M >>

Аксесоари: H&M Spring Collection 2014

Какво искаш да им кажеш (дори ако вече си го казвала)
Това, което искам да им кажа, е че ги обичам и винаги ще имам нужда от тях – в добро и лошо :) Връзката ни е сериозна!

И още за приятелството: В опит да разбием клишетата! Ние питаме, Криси отговаря >>

Така ли е (да или не/защо):

Ние: "Като деца не сме имали кой знае какви критерии за приятелите ни, но с времето това се променя". Така ли е?
Криси: Винаги съм имала критерий за това какви са хората, които наричам приятели. Просто защото допускам трудно хора в близкото си обкръжение. Държа приятелите ми да са хора, на които мога да разчитам - знам, че ако им се обадя и ги помоля за помощ, никога няма да откажат. Ще бъдат до мен и в най-трудните ми моменти, и най-веселите. 

Ние: "Казват, че „мъжките приятелства” били по-здрави, защото между мъжете не е толкова силна конкуренцията". Така ли е?
Криси: Не съм съгласна, че мъжкото приятелство е по-здраво, заради по-малката конкуренция. За мен „тайната” на мъжете е в това, че влагат по-малко емоции в отношенията си. Не проблематизират, следователно се карат по-малко. Жените са единствените, които могат да „внесат” смут сред една мъжка компания.

Ние: "Когато интересите ни се променят и нямаме обща тема на разговор, приятелството замира". Така ли е?
Криси: Приятелите ми са хора, с които мога да си помълча – без да давам обяснения защо не ми се говори. Това е много ценно за мен. Освен общи спомени, имаме и общи цели – затова няма опасност да ни липсват теми за разговор или да няма какво да си кажем. Говорим за всичко, споделяме всичко, аз наистина нямам тайни от тях. Факт е, обаче че, когато няма какво да си кажеш с някой, необходимостта да се срещаш с него изчезва. Това е логичен завършек на много приятелства – ако въобще могат да се квалифицират като такива. 

Ние: "Социалната среда и статус влияе на приятелството". Така ли е?
Криси: Според мен социалният статус не влияе на приятелството – влияе „умственият багаж”. Пак се връщам на това, което вече казах – ако нямаш общи теми за разговор с някой, има ли смисъл да му отделяш от времето си – НЕ!

  • Nadia от Deep Zone Project и нейната най-добра приятелка
  • Сантра и нейната най-добра приятелка
  • Кой спечели подарък от H&M през третата седмица от месеца на женското приятелство
  • 5 страхотни филма за женското приятелство
  • Виктория Терзийска и нейната най-добра приятелка
  • Нели Хаджийска и нейната най-добра приятелка
  • Кой спечели подарък от H&M през втората седмица от месеца на женското приятелство
  • 10 от най-истинските женски приятелства в Холивуд
  • Деси Бакърджиева и нейната най-добра приятелка
  • Евелин Костова и нейната най-добра приятелка