Този текст си има победител, изтеглен на 17 март 2014 г. Вижте кой спечели аксеоар от H&M през втората седмица от Месеца на женското приятелство >>

Евелин Костова е лъчезарно създание, което е способно да озари и най-тайното и мрачно кътче в душата ви. Вероятно я помните от сериала „Къде е Маги?”, а от тази сряда (12 март 2014) ще се наслаждавате на магнетичното й присъствие и в сериала „Столичани в повече”.

В месеца на женското приятелство я поканихме да разкаже за най-добрата си приятелка. Четете внимателно текста, защото ако искате да спечелите подарък от H&M, трябва да посочите кой аксесоар принадлежи на описаната по-долу дама. И така...

Кратка история на вашето приятелство:

Коя е тя?
Тя е Радослава Стоянова Бързашка на 19 г. Студентка Славянски филологии в СУ.

От кога се познавате?
Познаваме се от вече 10 години и не само се познаваме - от тогава сме и най-добри приятелки.

Какво ви сближи и ви направи наистина приятелки (не само познати)?
Най-много ни сближи театърът. Заедно участвахме в ДЮТ "Мускетарите" с ръководител Ваня Михова в гр. Перник. Играли сме заедно в много постановки, пътували сме заедно по  фестивали в цяла България. Имаме безброй интересни случки заедно, но нито една не можа да се разкаже с 2-3 думи :)

Какво наистина обичаш в нея?
Тя е изключително смешна, забавна и не си спомням някога да ни е било скучно.

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията, кой аксесоар принадлежи на Ради! Към аксесоарите >>

Какво в стила й я прави различна и уникална?
Руса коса. Не носи панталони, винаги е с рокля или пола - без значение какво е времето. Задължително има нещо розово по себе си :) Облича се предимно в ярки, свежи цветове. Обича шапки.

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията, кой аксесоар принадлежи на Ради!

Аксесоари: H&M Spring Collection 2014. Колаж: LadyZone.bg

Правила на играта с H&M >>

Какво искаш да й кажеш (дори ако вече си го казвала)
Не позволявай на времето или хората да те променят. Остани си такава, каквато си – уникална!

И още за приятелството: В опит да разбием клишетата! Ние питаме, Евелин отговаря >>

Така ли е (да или не/защо):

Ние: "Като деца не сме имали кой знае какви критерии за приятелите ни, но с времето това се променя". Така ли е?
Евелин: Не мисля, че е така. Ако като дете нямаш високи критерии, си обречен да бъдеш същия и като възрастен.

Ние: "Казват, че „мъжките приятелства” били по-здрави, защото между мъжете не е толкова силна конкуренцията". Така ли е?
Евелин: Не съм съгласна и грам с това "твърдение". Първо, мъжкото приятелство пасти да яде пред нашето. Второ, като приятелки, ние сме преминали през такива катаклизми, които, въпреки всичко, не успяха да ни се отразят. И трето, в последно време животът ни завъртя много силно – всяка потегли нанякъде, но все още знаем къде да се върнем и къде ни чака истинското приятелство.

Ние: "Когато интересите ни се променят и нямаме обща тема на разговор, приятелството замира". Така ли е?
Евелин: Ако интересите се променят, не е задължително да нямаме обща тема на разговор. Ако приятелството ни е истинско, ние се вълнуваме от интересите на приятеля ни, а не само от нашите лични.

Ние: "Социалната среда и статус влияе на приятелството". Така ли е?
Евелин: Социалната среда и статусът може да повлияе само на хора, които нямат истински, дълбоки и разстърсващи отношения по между си.