Неслучайно световнозивестната поп дива е наричана Queen B. Тя има всичко онова, което иска всяка жена и още. Как обаче успява да се задържи на върха не само по отношение на кариерата си, но и на външния вид? Прочетете следващите редове и разберете на кои 5 основни трика за красота разчита Бионсе, за изглежда зашеметяващо от сутрин до вечер.

1. Здрава кожа

Личният гримьор на Бионсе споделя, че за да изглежда винаги добре, една жена трябва да се старае да поддържа перфектна кожа. Доверявайки се на съветите му, преди да започнем процедурата си по гримиране не трябва да забравяме първо добре да хидратираме кожата си. След това нанасяме основа за лице, фон дьо тен и завършваме с кремообразен хайлайтър, който придава здрав и сияещ вид.

2. Златни сенки в ъгълчетата на очите

Когато пропусне да вземе слънчевите си очила, Бионсе прикрива умората със съвсем малко количество златни сенки, които нанася във вътрешните ъгълчета на очите. Така можете да залъжете всеки, че сте добре отпочинали и то без да полагате особени усилия.

3. Винаги можем да разчитаме на червилото

Няма по-лесно нещо от това да се променим напълно с малко червило. Може би сте забелязали, че Бионсе не се страхува да експериментира с цветовете, като червеното изглежда ѝ остава любимо.

Когато нанасяте червило, не забравяйте да добавите съвсем мъничко пудра като завършек – така ще бъдете сигурни, че цветът ще се запази по-дълго време.

4. Изкуствени мигли вместо спирала

Бионсе споделя, че когато е на участие предпочита изкуствените мигли пред спиралата – така запазва видът си свеж дори и при най-невъзможните условия. Естествено, понякога използва и водоустойчива спирала.

5. Спрей-фиксатор за грим

Снимка: Pinterest.com

След нанасянето на пудрата Бионсе ни съветва да използваме спрей-фиксатор. Той отнема изкуственото усещане от кожата, като й придава свеж и наистина перфектен завършек.