Всяка звезда със смартфон и Instagram е способна да надмине и най-опитния папарак! Социалната мрежа е пространството, в което знаменитостите повдигат завесата над личния си живот и представят едни от най-интимните моменти от ежедневието си в детайли. Разходихме се из профилите на българските и световни знаменитости и подбрахме най-интересните, красивите и любопитни Instagram снимки от изминалата седмица.

Кара Делевин

Красивата моделка традиционно споделя красиви кадри от ежедневието си, но тази целувка с плъх ни изуми!

Ким Кардашиян

Дамата, която издаде цяла книга със селфита, е една от най-активните знаменитости в Instagram. Преди няколко дни г-жа Уест сподели този кадър от последната си фотосесия за Vogue Brazil.

Рийз Уидърспуун

Можете ли да повярвате, че от излизането на "Секс игри" по кината минаха вече цели 16 години! Звездите от култовата лента - Рийз Уидърспуун, Селма Блеър и Сара Мишел Гелър ни повозиха на "машината на времето" с този споделен кадър!

Дейвид Бекъм

Футболната легенда обитава Instagram едва от месец, но вече 6.6 млн. последователи, над 500 000 от които харесаха този кадър на Бекъм и дъщеричката му, която се учи да кара колело.

Sia

Благодарение на Instagram разбрахме, че любимата ни Sia и тийн идолът Селена Гомес са приятелки. Двете певици явно се забавляват чудесно заедно. Дали не подготвят общ проект?

Мария Силвестър

Изключителната Мария в "приковаващ" кадър от експерименталната постановка на Иво Димчев - ФБ театър, в MOZEI.

The Ellen Show

Елън Дедженеръс попада сред любимите ни телевизионни знаменитости със свежото си чувство за хумор. Ден, след като Румър Уилис и Деми Мур (дъщеря и майка) се похвалиха с приликата си, Елън сподели този колаж. Всички ли ще приличаме на Деми с гащеризон и очила с дебели рамки?

Скалата (Дуейн Джонсън)

Скалата и Великата китайска стена - епичен кадър без коментар!

Нина Добрев

Преди време Нина Добрев разкри, че плановете й след края на участието й в "Дневниците на вампира" засега включват само едно дълго пътешествие с кола из САЩ. Приключението вече е в ход! Нина и приятели обикалят Щатите и снимат, и споделят любими моменти... и нови познати, като този жълт симпатяга!

Блейк Лайвли

Обичаме я! Блейк е прелест, а отскоро е и моден дизайнер. Красавицата сподели своя снимка с модел от съвместната си колекция с Armour Vert.