Кели Кларксън облече булчинска рокля, но не за да застане пред олтара, а по повод гостуване в токшоу. Победителката в американския „Music Idol” изпълни песента „Tie It Up” от новия си албум „Wrapped In Red”, който се очаква да излезе в края на октомври.

За целта Кели беше облечена в булчинска рокля, танцьорките, които й помагаха за шоуто на сцената, бяха обелчени като шаферки, а мъжката част от ансамбъла – с черни панталони и папийонки.

Младоженец чака булката си 7 години, докато отслабне>>

И все пак Кели планира сватба...

 

Ако сте се разочаровали от лошата навина, че Кели все още не е станала госпожа Блексток, то русокосата изпълнителка обеща, че съвсем скоро и това ще се случи – в рамките на няколко седмици.

 

Тя и годеникът й Брандън Блексток планират малко празненство в тесен кръг. И въпреки че до момента Кели не е искала деца, тя сподели в токшоуто „The View”, че да стане втора майка на двете деца на Брандън и да се влюби, са двете неща, които променили живота й.

Най-добрите сватбени сайтове, за които не сте чували>>

Годеникът на Кели – Брандън, има две деца от предишен брак. Певицата споделя, че се разбира чудесно с тях и няма никакво съмнение, че именно Блексток е човекът за нея.