A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

Наш доверен източник ни разказа за fitting сесията на американска актриса, която била на търсене на идеалния тоалет за една от нейните предстоящи звездни изяви. От него разбрахме колко забавна и естествена е Кейт - по време на модната сесия тя проявявала голямо чувство за хумор и допринасяла за приятната и ведра атмосфера в луксозния лондонски апартамент, нает специално за случая. 

 

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on

Австралийският топмодел сподели вълнението си и радостта си от съвместната работа с бижутерската марка Swarovski, за която Миранда създаде скъпоценна серия накити. 

 

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Джесика Алба се присъедини към креативния екип на Honest Beauty, участвайки в разработването на нови гами козметични продукти. 

На официалния профил в Instagram на двореца Кенсингтън се натъкваме на ексклузивни кадри от кръщенето на принцеса Шарлот, което се състоя миналата неделя (05 юли) в църквата "Света Мария Магдалена" в Сандрингам, Източна Англия. 

В края на април 2015, в телевизионно интервю за канала ABC, Дженър разкри своята транссексуалност и сподели, че му предстои терапия и операции за промяна на пола. Трансформацията му е вече факт, а миналата седмица прероденият Брус - днес, Катлийн Дженър, присъства на вълнуваща вечеря с други транссексуални личности в центъра на Ню Йорк. Катлийн изглежда истински щастлива.

Бъдещата Джеймс Бонд Лейди, сподели в социалната мрежа изключителна портретна снимка, на която въплащава мъжки и дамски образи. 50-годишната Белучи изглежда (както винаги) превъзходно. 

 

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) on

Американската изпълнителка на хитовото парче "I kissed a girl" е в челната класация на "най-заможни знаменитости", изготвена от сп. "Forbes". Кейти Пери е доказателство, че с труд и много любов към професията си можем да покорим този толкова мъжки свят. 

 

Неповторимата Ким Кардашиян сподели кадри от празничната вечер, повод националния празник на САЩ, изразявайки своята любов към близки и приятели. Любимата ни снимка е тази, на която Ким дава страстна целувка на съпруга си Кание. 

 

A photo posted by DVF (@dvf) on

Дизайнерът Даян Фон Фюрстенберг, чиито колекции днес са сред най-доброто от американската мода, сподели, коя според нея е най-вкусната сезонна салата - и тя, разбира се, е средиземноморската. 

 

A photo posted by Rita Ora (@ritaora) on

В неделя (05.07) започна завладяващият бал на висшата мода в Париж. От официалния Instagram профил на британската певица, става ясно, че тя ще бъде част от него, присъствайки на най-приказните и елитни дефилета на годината.