Днес е първият ден от годината на Дървената овца  (коза). След като ви запознахме с всичко хубаво, което ще ни донесе годината на Дървената овца, но само при условие, че открием верния път към хармонията със себе си и света, ще ви разкрием и всичко онова, което може да очаквате от нея, според  знака, под който сте родени.

Без да ви плашим, китайските астролози предупреждават, че годината на Овцата, освен благоденствие, може да донесе и бедствия от икономически глобален характер и бум на заболяванията по света. Това, което ще ни спаси обаче според тях, е вътрешната сила, самоувереността и готовността да помагаме. Ето какво е необходимо да знае всеки един от знаците от китайския хороскоп:

ОВЦАТА
Родените в годината на Овцата ще постигнат големи успехи и в личностен, и в професионален план.  Финансовото им положение ще се стабилизира. Ще бъдат здрави и влюбени. Препоръката на астролозите обаче е да не рискуват прекалено много и да не се хвърлят през глава към всичко, което им  изникне пред очите.

МАЙМУНАТА
Успешна ще е годината и за родените под знака на Маймуната . Ще се радват на крепко здраве. Те обаче могат да си спечелят не малко недоброжелатели. Съветът на астролозите е да не харчат твърде много и да бъдат по-отговорни.

ПЕТЕЛЪТ
За родените в годината на Петела годината на Овцата е година на изненадите. Ако не се научат да подхождат сериозно към ангажименитите и работата си, могат да си навлекат неприятни ситуации, излизащи от рамките на собствената им власт. Препоръката на китайските астролзи е да запазят здравия разум, да бъдат бдителни и предпазливи.

КУЧЕТО
С негативни емоции се очартава да се сблъскат и родените в годината на Кучето. За да избегнат сложния лабиринт, в който рискуват да навлязат, е добре да се вгледат в собствените си грешки и да се опитат да ги поправят.  Това ще им помогне да се развият в личен и професионален план. В противен случай рискуват да тъпчат на едно място.

ГЛИГАНЪТ
Родените в годината на Глигана пък ще бъдат съпътствани от непрекаснати изненади. За да привлекат благоденствието и щастието в живота си е добре да се научат да бъдат по-уверени и смели в преследването на целите си.  Проявата на търпение и постоянство ще помогнат на Глиганите да излязат от проблемите с лекота.

ПЛЪХЪТ
Годината на Овцата не е особено благоприятна за родените в годината на Плъха. Трудно ще постигнат целите си през тази година. При проява на повече гъвкавост и самообладание, те ще открият възможност за излизане от неприятната ситуация .  В личен план нещата ще бъдат спокойни. Здравето им обаче ще е подвластно на успехите и провалите им в кариерата.

ВОЛЪТ
За родените под знака на Вола е добре за запазят повече самообладание и спокойствие. Препоръката на китайските астролози е да не се поддават на гнева си. В противен случай това би се отразило на здравето му и на личните отношения с най-близките му хора.

ТИГЪРЪТ
Годината на Овцата  обещава да е успешна за Тигрите. Добре е обаче те да бъдат по-наблюдателни и разсъдливи от всеки друг път, за да не си навлекат врагове. Ново поприще ще донесе успех на Тигъра. Ще се радва на хармония в личния живот и на стабилно здраве.

ЗАЕКЪТ
Годината на Овцата ще е особено добра за родените под знака на Заека. Тя ще им донесе много успехи и късмет. Планирането на задачите ще бъде в полза на това да се чувстват добре. Съветът на астролозите е да вярват повече на собствената си интуиция и да не се доверяват лесно на когото и да било. Добре е да бъдат по-бдителни и дискретни.

ДРАКОНЪТ
През тази година Драконът ще бъде възнаграден за усилията, които е положил през изминалите години.  Финансово стабилизиране и завършени проекти ще донесе Овцата на Дракона. Добре е да бъдат по-фини и деликатни в отношението си към другите.

ЗМИЯТА
Спокойна и финансово и здравословно стабилна година се очертава за родените под знака на Змията. Добре е обаче да бъдат по-събрани и дискретни, както и да отделят повече време за любимите си хора. Здравето им е стабилно.

КОНЯТ
Пълна с много позитивни емоции ще бъде годината на Овцата за Коня. Това е и годината, в която конят ще реализира всичко онова, за което е работил и полагал усилия през отминалите години. Родените под знака на Коня най-сетне ще бъдат оценени и ще се радват на публично признание. Добре е да намират време за повече почивка, за да се радват на крепко здраве.