Те си почиват през лятото, но ние ги следим, за да видим какво ново споделиха известните в Instagram тази седмица. 

Камелия знае как да е секси, дори когато се снима до бурканче черен хайвер Лято е и на всички ни е топло. Певицата обаче знае как да загатне сексапила си, но и да остави много на въображението.

Емилия е пред нов етап в живота си. В най-новата й песен „Само мой” тя „заплашва” – „Някой ден ще се престраша да ти кажа всичко, за което мълча...” Какво ли таи Емилия?

Любо Киров сподели кадър от лятото, което прекарва вкъщи. Ние знаем обаче, че в този басейн Любо релаксира с приятелка компания, в което е и певицата и сценарист Ваня Щерева. А тя работи по нов сценарий. Дали и Любо почива активно или намира вдъхновение за работа именно край басейнчето?

Галена също се появи с визия, с елемент от грима, който забелязахме и при русата Златка – тъмно очертани устни. Какво се случва?

Близалка за певицата Сантра... Все по-често откриваме нейното лице в реклами на различни марки. Може би дори по-често, отколкото на сцената.

Мария подкъси косата си. Лято е, затова е нужно. Късо е – затова й отива.

100 кила може би търси вдъхновение за нова песен в бележките, които оставят съседите. Абсолютно съгласни сме, че там могат да се намерят големи бисери.

Няма как да не признаем, че туъркването на Гери Никол си е доста професионално. Но продължаваме да не разбираме къде е красотата в това движение.

Розови сънища ли е имала Десислава, че боядиса русата си коса в този нюанс? Или просто се е поддала на лятната лудост – да си цветен и различен.

Глория отпразнува рождения си ден на 28 юни с равносметка. На "новодошлите" в живота ми - "Добре дошли", на тези, които си тръгнаха - "Довиждане"!