Скъпи дами, лятото идва с пълна сила, а вашето настроение още ли е променливо като пролетта? Време е за промяна, време е за приключения, време е за смелост и нов старт.

Когато една жена е красива, значи тя непременно е и щастлива. Прочети следните няколко съвета как да бъдеш по-уверена в себе си, за да може всичко да ти върви така, както искаш:

Не се страхувай от промяната

Понякога имаме усещането, че е време да започнем нещо ново и да сложим край на миналото. Сега е идеалното време за това да кажеш „почвам на чисто” и да се оглеждаш за нови възможности. Бъди по-смела. Ако работата ти не те прави щастлива, потърси нова, ако искаш да си по-самостоятелна, намери нова квартира. Понякога промените са за хубаво, защото ни предоставят нови възможности.

Бъди смела да експериментираш

Искаш промяна? Ами хайде действай! Още от днес си запиши час за фризьор и промени прическата или цвета на косата си. Направи нещо, което винаги си искала да направиш със себе си, но все си се спирала. Искаш тази татуировка от много време - иди и си я направи. Когато правиш това, за което подсъзнателно си мечтаеш, няма как да не си уверена и щастлива.

Казвай си повече „ заслужавам го”

Заслужаваш го, разбира се. Онова колие там, което искаш да имаш от много време. Или мечтаната почивка през лятото. Стига вече с тази диета, иди и си купи любимия шоколад и му се наслади. Не пропускай никоя възможност, защото ти я заслужаваш. Когато ти се отваря нова врата, мини през нея, не я затваряй.

Мисли позитивно

Когато се събудим с усмивка, и денят ни продължава така. Вместо сутрин кисела да ставаш за работа, отдели 5 минути да изпиеш кафето си вкъщи, гледайки през прозореца близкия парк или градинката пред блока. Това ще те зареди позитивно през целия ден.

Обичай себе си и своето тяло

Стига си повтаряла, че не харесваш нещо в теб. Иди пред огледалото и си кажи „красива съм”, облечи любимите си дрехи, в които се чувстваш добре и се разходи с приятели навън. Трябва да имаш повече самочувствие.

Намери си хоби

Спортувай, рисувай, танцувай. Намери време за любимото ти занимание. Това определено ще те зареди положително и ще ти създаде нови приключения.

Казвай по-често „да” на себе си и „не” на другите

Не бъди наивна, за да не си патиш от недоброжелатели. Казвай повече „да” на себе си и „не” на другите, за да може те повече да те уважават. Обръщай внимание на себе си и не живей за мнението на останалите, за да бъдеш уверена в своите сили.