Възможно ли е потенциалът за известност да е изписан на лицата на хората. Погледнете тези известни личности на снимките, които споделиха от ученическите си години и кажете дали бихте предположили, че един ден почти всички хора по света ще знаят имената им.

 

Скалата на 15 години

Да, колкото и да е изненадващо, актьорът Дуейн Джонсън е само на 15 години на тази снимка. Ако не може да повярвате, не сте сами. Скалата обясни, че по това време всички в училището му са странели от него, защото е изглеждал по-възрастен и са го мислили за полицай под прикритие.

Снимка: Getty Images

Днес Скалата е най-високоплатеният актьор в Холивуд и е баща на три прекрасни момичета.

Приянка Чопра на 18 години

Актриса Приянка Чопра, която е омъжена за музиканта Джо Джонас, сподели снимка, на която е 18-годишна. На индийската красавица тъкмо е спечелила конкурса „Мис Свят“.

Снимка: Getty Images

Днес Приянка е успешна актриса, която участва в много филми и сериали. Скоро предстои да я видим и в „Матрицата 4“.

Том Ханкс на 18 години

На тази снимка Ханкс е само 18-годишен и тъкмо завършва училище.

Снимка: Getty Images

Днес Том Ханкс е един от най-популярните и обичани актьори в Холивуд. Той участва в безсмъртни хитове като „Голям“, „Филаделфия“, „Форест Гъмп“, „Спасяването на редник Райън“ и много други. Има две награди „Оскар“ от общо 6 номинации.

Джими Фалън на 15

Изглежда още от съвсем малък Джими Фалън не е можел да устои да грабне микрофона и да забавлява приятелите и семейството си.

Снимка: Getty Images

Днес Джими Фалън е един от най-популярните американски ТВ водещи.

 

Хайди Клум на 18 или 19 години

Никой няма да се изненада, че тази млада красавица по-късо става един от най-големите супермодели на всички времена.

Снимка: Getty Images

Хайди Клум влиза в модната индустрия през 1992 г., когато е на 19 години. Днес тя е на 47 години, майка е на 4 деца и продължава да е символ на женствеността и красотата.

На следващата страница може да видите още ученически снимки, които звездите сами споделиха >>>

Брук Шийлдс на 14 години

Докато повечето от звездите, които виждате на старите снимки тук, все още не са станали известни, когато снимките са направени, това не важи за Брук Шийлдс. Тя вече е звезда и присъства на 51-вата церемония по раздаването на наградите „Оскар“.

Снимка: Getty Images

Актьорската кариера на Брук Шийлдс започна през 1978 г., след участието ѝ във номинирания за “Оскар” филм “Хубавицата”.

Парис Хилтън на 15 години

На тази снимка Парис Хилтън изглежда за пръв път е открила магията на очната линия и поддържащия сутиен.

Снимка: Getty Images

Богатата наследница е правнучка на основателя на една от най-големите хотелски вериги в света, така че няма нужда да прави нещо конкретно, за да бъде известна, затова може да си позволи да прави ВСИЧКО. Парис е инфлуенсър, бизнес дама, модел, певица, актриса, DJ, а от известно време води и кулинарно шоу.

Хю Джакман на 17 години

Да, преди да стане секссимвол, Хю Джакман е бил това кльощаво момче, което приятелите му са наричали „клечко“ (sticks).

Снимка: Getty Images

След като приема роля в поредицата „Х-мен“, Хю Джакман става един от най-популярните актьори в света. Ролята му в „Клетниците“ от 2012 г. му носи и номинация за наградата „Оскар“.

Рийз Уидърспуун на 14

Какво, една от най-известните блондинки в света не е блондинка? Така изглежда от снимката, която звездата от „Професия блондинка“ сподели от ученическите си години.

Снимка: Getty Images

Днес Рийз Уидърспуун продължава да е най-известна с ролята си в комедията от 2001 г., но ролите ѝ не свършват с това. През 2015 г. актрисата получи „Оскар“ за участието си във филма „Моята разходка в дивото“.

One Direction на 16-18 години

Това е първата снимка на петте млади момчета, които станаха най-популярната момчешка група на всички времена. На фотографията от 2010 г. Найл Хоран, Лиам Пейн, Хари Стайлс, Луи Томлинсън и Зейн Малик са на възраст между 16 и 18 години.

Снимка: Getty Images

Групата остава активна до 2016 г., когато се разпада и всеки от музикантите поема по свой творчески път.