През 2019 година имаше наистина шеметни и бляскави звездни сватби. Ние се фокусираме обаче върху роклите на булките – също толкова ослепителни и зашеметяващи. Разгледайте ги и гласувайте в нашата анкета.

 

Коя е най-красивата звездна сватбена рокля на 2019 г?

 

Роклята на Цеци Красимирова

На 12 май Цеци Красимирова каза да на своя дългогодишен партньор в живота – бизнесменът Майкъл Струмейтис. Изненадващо българският модел заложи на роден дизайнер да изработи сватбения й тоалет, който наистина е спиращ дъха. Роклята е с голям шлейф, кройката е тип принцеса и по-голямата част е покрита с пера. Евгения Борисова е автор на това произведение на изкуството, което отнело 5 месеца за изработка.

Снимка: Facebook/Instagram

 

 

Роклята на лейди Габриела Уиндзор

Сватбата на лейди Габриела Уиндзор и Томас Кингстън е едно от най-бляскавите събития в английския кралски двор тази година. Тя се състоя на 18 май в параклиса „Сейнт Джордж“ в замъка Уиндзор, където преди една година се ожениха принц Хари и Меган Маркъл. За разлика от Меган, чийто сватбен тоалет беше елегантен и много изчистен, Габриела Уиндзор се беше спряла на изцяло дантелени детайли. Те бяха както върху роклята, така и върху воала. Интересна подробност от големия ден е, че лейди Габриела Уиндзор е носила цели 4 сватбени рокли – нещо, което последните две кралски булки не направиха.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

 

Роклята на Шарлот Казираги

В началото на юни тази година във вярност се врекоха голямата дъщеря на принцеса Каролина – Шарлот Казираги, която е внучка на Грейс Кели, и френският филмов продуцент Димитри Расам. Шарлот заложи на станалата модерна сред кралските особи традиция – смени няколко сватбени тоалета. За гражданската церемония принцесата се беше спряла на къса рокля Yves Saint Laurent със сребристи елементи и 3 панделки отпред. За сватбеното тържество Шарлот, която се нарежда на 11 място за наследяване на монегаския трон, се премени с дълга сатенена рокля Chanel с дискретно V-образно деколте и цепка в долната част.

 

 

Роклята на Катрин Шварценегер

Дъщерята на Арнолд Шварценегер – Катрин Шварценегер и актьорът Крис Прат си казаха да на „интимна и емоционална“ церемония на 8 юни. Сватбата се е състояла в красиво ранчо в Калифорния в присъствието на близки и приятели на двойката. Роклята на булката – класическо бяло, изчистена линия на тоалета, като основен акцент е огромният дантелен шлейф. Катрин благодари на Giorgio Armani за специалната изработка както на нейния, така и на тоалета на младоженеца.

 

 

Роклята на Пилар Рубио

На пищна церемония в средата на юни месец да си казаха и капитанът на „Реал Мадрид“ Серхио Рамос и телевизионната водеща Пилар Рубио в родния град на футболиста Севиля. Също като разкошната сватба, за която съвсем очевидно не са пожалени никакви средства, и булката беше неотразима в рокля на ливанския моделиер Zuhair Murad, която напълно отразяваше блясъка и разкоша на събитието – с много камъни, дълъг свалящ се шлейф и неповторим воал отново с много камъни.

Снимка: Getty Images

 

 

Роклята на Каролине Возняцки

Най-известната датска тенисистка и една от най-красивите жени в тениса Каролине Возняцки и 36-годишния бивш баскетболист от NBA Дейвид Лий също сключиха брак в присъствието на близки и приятели в средата на юни тази година. В центъра на събитието, разбира се, беше 28-годишната булка и приказната й рокля Oscar de la Renta, която е изработена специално за Каролинe от екипа на модната къща. Според креативните директори на бранда тенисистката пристигнала с много ясна идея за това какво точно иска. Резултатът наистина е повече от приятен за окото – изчистена линия, много тюл, създаващ усещане за лекота и бродерии по цялата рокля, както и дълги шлейф и воал.

 

 

Роклята на Джулия Бочева

Джулия Бочева, позната на зрителите като Ани от тийнсериала „Революция Z”, се врече във вярност на своя любим Галин и дори взе неговата фамилия, като в Инстаграм добави Рангелова към своята. Актрисата и певица публикува и снимки от щастливия ден, от които виждаме каква рокля е избрала и един интересен детайл – сватбеният букет и част от украсата за партито са направени от люти чушки.

Роклята на Хайди Клум

Хайди Клум също беше красива булка. Моделът и нейният любим – музикантът Том Каулиц отпразнуваха любовта си на луксозна яхта в Италия. За церемонията булката беше облечена с шармантна рокля в бяло с голи рамене и акцент върху обемните ръкави. 

Роклята на Мелъди Есани

През октомври Басистът на Red Hot Chili Peppers Флий се ожени за своята приятелка – дизайнерката Мелъди Есани. За сватбения си ден 39-годишната дизайнерка бе избрала тюл, в който са вплетени цветя и дантелени елементи. Косата й е оформена в романтични холивудски къдрици, характерни за 30-те години на миналия век.

Роклята на Зорница София

Режисьорката на филма "Воевода" и актриса в главната му роля Зорница София Попганчева се омъжи за любимия си Петър Минчев сред мустангите на ранчо "Ел Пасо", а вместо ритуална зала, застана до старо дърво с оброчище. Роклята е едновременно женствена, елегантна, но и удобна за яздене на кон.

Роклята на Мария Перейо

33-годишният Рафаел Надал, носител на 19 титли от Големия шлем, се ожени в края на октомври за приятелката си от детството Мария Перейо. Двамата са във връзка от 14 години, а решението за брак бе взето през май 2018 г. Роклята на булката е с изчистен дизайн и много женствени детайли като дантела и шлейф.

Роклята на Хейли Болдуин

Сватбата на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин е една от най-обсъжданите за 2019 г. Двмата си казаха ДА в края на септември. Роклята на булката е „рокля от мечтите ми“, както самата Хейли споделя. Изработена лично от Върджил Абло, тоалетът наистина е изящен – с кройка тип „русалка“, голям шлейф, голи рамене, без презрамки и с инкрустирани перли. Най-любопитната част от него е воалът, който е дълъг почти 4 метра, а в края му пише „Докато смъртта ни раздели“.

Роклята на Виолета Сиракова

През септември месец се състоя и една българска сватба. По-малката дъщеря на на Илиана Раева и Наско Сираков - Виолета, каза Да на дългогодишния си приятел - футболистът на Левски Георги Коруджиев. Двойката се сгоди миналата година в Барселона. Кумове на двойката бяха Славея Сиракова - по-голямата сестра на булката, и Петър Лаков. Виолета беше в разкошна рокля с цвят шампанско, покрита с изящна дантела.

Коя е най-красивата звездна сватбена рокля на 2019 г?