Звездата от "Телма и Луиз" Джина Дейвис разкри, че се е наложило да гримират дупето на Брад Пит за секс сцената във филма от 1991 г.

66-годишната актриса издаде тази подробност за 58-годишния си колега в лентата в новата си автобиография "Умиране от вежливост", в която също така казва, че режисьорът на филма Ридли Скот е напръскал коремната област на Брад с вода "Евиан" по време на снимките.

В откъс от мемоарите, цитиран от "Сън он съндей", тя казва: "Брад, от своя страна, не би могъл да се интересува по-малко от цялата тази суета около външния му вид. Той просто се смущаваше от една малка пъпчица на дупето си, която гримьорката покриваше отново след всеки дубъл".

Джина Дейвис казва още, че се е съгласила да покаже повече плът, отколкото е искала в сцената, само заради режисьора Ридли Скот, след като опашки от двойници започнали да се явяват на прослушвания, за да заместят актрисата, пише още БГНЕС.

Тя добавя в книгата си: "Не се чувствах комфортно от предвидената степен на квадратурата на кожата, която ми се искаше да покажа, така че Ридли Скот се наложи да интервюира множество дубльорки, които бяха по-свикнали да показват плът от мен. Една опашка от тях се проточи през паркинга, където снимахме, точно покрай вратата на ремаркето ми, и аз не можах да издържа повече - все пак бях работила като модел - затова казах на Ридли, че ще го направя. Нямаше нужда да се притеснявам."

"Ридли изглеждаше много по-загрижен за това как изглежда Брад, отколкото аз в тази сцена и като се увери, че осветлението е точно такова, каквото иска лично напръска коремната преса на Брад Пит с "Еваин", допълва тя.

Вижте повече за Брад Пит в следващото видео: