Избирането на подаръци за Коледа и Нова година е едно от най-приятните занимания - мисъл за другия, колебания, красиви опаковки, панделки, красиви пожелания на картички. Но да си признаем - понякога търсенето на подарък може да е доста трудно. 

Направихме списък с актуални, атрактивни и красиви артикули, на които всяка жена би се зарадвала. 

  • 10 факта, които не знаете за Веселка - спечелила 100 000 лв. от "Фермата"
  • Дизайнерите от „Alessa” с 3 предложения за новогодишен тоалет
  • Алена: В годината на Нептун ще осъзнаем грешките си (ВИДЕО)
  • Спенс: Тази Нова година ще бъда с най-малкия си син – така постанови съдът
  • Книга за любовта помага на млада жена да се пребори с множествената склероза
  • Любимите снимки на Вики Терзийска в Инстаграм: дъвки Love is от Истанбул
  • Защо трябва да добавите „нищо“ в желанията си за 2023 г.?
  • Малки разговори с деца: Защо Дядо Коледа НЕ съществува, но еленът му яде... кебапчета
  • Преяждане дебне отвсякъде! Как най-бързо да влезем във форма (ВИДЕО)
  • 418 501 души научиха от Ladyzone за смразяващата загуба на Иво Аръков

ЗА НЕЙНАТА КРАСОТА

Грижата за красотата трябва да е удоволствие, не тежко задължение. Затова тук включваме не един, а 3 нови продукта - з лице, коса и аромат.
С аромат за парти нощи, опияняващ, омагьосващ, но изтънчен. Особено женствен аромат Jimmy Choo. Точно за него казват I Want Choo Forever on my skin. Парфюмът е специфичен и специален подарък. Добре е да познавате вкуса на дамата, за която го избирате, но с този аромат едва ли ще сбъркате.
Нощният серум Loreal събира любовта и лукса , които всяка жена заслужава в едно. Серумът Age Perfect Cell Renewal Midnigh на на L'Oréal е антиоксидантен комплекс за възстановяване, който подпомага обновяването на милиони нови клетки на кожата, така че бръчките и фините линии да намалеят, а кожата да е видимо по-стегната, гладка, сияйна и с по-младежки вид.
Серум за коса REGROW на Mi Amante e иновативен високоефективен серум при косопад. Този проблем е един от най-често срещаните напоследък не само сред жените, но при тях влияе изключително много на самочувствието. Серумът стимулира растежа, намалява косопада и прави косата видимо по-плътна, силна и жизнена само след 3 седмици употреба.

FОРЕО LUNА 4 - ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО

Една елегантна и красива иновация, която ще промени представите за усещане за чистота и гладкост на всяка жена. Чистата кожа е основата на красивото лице. Но използването на тази четка е не просто почистване като част от рутината, а луксозна грижа и минутки удоволствие, които, вярваме, всеки заслужава. При това в домашни условия. Има меки силиконови влакънца и различни програми за дълбоко и нежно почистване с пет степени на масаж. Подобряват циркулацията на кръвта и естественотото производство на колаген с моментални видими резултати. В допълнение колекцията LUNA 4 изненадва с ревитализираща NIR LED светлина, загряване, микроток за анти-ейдж ефект, както и за първи път LUNA™ 4 body – устройство за тяло, което се бори с целулита.

ПАКЕТ WELCOME ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ 

Пакетна услуга от холистичен център Mahamas' Life School. Представлява диагностика и терапия чрез

биорезонансов квантов фийдбек, който може да открие 14000 честоти в тялото;
отработване на резултатите от биорезонанса чрез нейрографично кодиране;
пълен хомеопатичен профил за уточняване на единственото хомеопатично средство, с което се подкрепя физическото, емоционално и ментално здраве;
коучинг план за действие или как да се справите сами

Може да изберет и други пакети "Уравнение на Дирак, или как да случим люовта"; No Time for stress; Know me well, 8 pack for yourself или 3-месечна индивидуална програма по метода Махама. 

ЧАНТА КНИГА

Любимата книга, превърната в чанта. Да, възможно е. С идеята, че е хубаво да се подкепят българските творци, особено ни допаднаха аксесоарите на Жаклин. Чантите, които тя прави, са вдъхновени от най-хубавите, уютни и приятни книжки, които смята, че всеки трябва да прочете. Има заглавия от български издания, както и от световноизвестни. Елегантни са, със сигурност различни и съчетават в едно две от страстите на жените - чанта и книга. 

ПОДАРЪК ИЗЖИВЯВАНЕ - I Love Myself

"АЗ СЪМ СЕБЕ СИ" е пътешествие изживяване, базирано на практики на Биляна Савова. Това са 4 етапа, чиято основна цел е изграждането на най-важната и значима връзка в живота ни – връзката със себе си и с истинската ни същност. Във втория етап на пътешествието I Love Myself/ Аз обичам себе в рамките на 6 часа, в тишина и мълчание, с помощта на специално създадена авторска музика, ярки визуализации и терапевтични практики, се правят крачки към това, което човек проектира да Е. 

За това пътуване е нужно да се носи постелка за йога, възглавница за медитация (по желание) и голям шал/одеало. Останалите неща се осигуряват от организаторите - превръзка за очи, дневник на пътешественика, писалка, тениска и чанта. 

ШАЛ С ШЕВИЦА

Топло, меко, красиво и с препратка към българските традиции от Vezba. Шевиците са в няколко варианта "Канатица", "Капанска", "народ", "Защита" и др. В историята на везбата се посочва, че всеки бод и фигура, която оформя, носи силна символика. Шалът е класически подарък за коледните празници, но тези варианти определено са с доста автентични визии. Подходящи са за подарък и за чужденци. 

Снимка: vezba.bg

ЖИЛЕТКА, КОЯТО СЕ ТРАНСФОРМИРА

VooDooArt e мястото, от което може да си купите една рокля, но да я облечете по 7 различни начина. така е и с жилетките. Транформират се и модат да се носят поне по 4 начина - дълга, къса, пончо, с артистична горна част като шал. В зависимост от цветовите комбинации жилетката изглежда по абсолютно различен начин. Така би отпаднало (поне за кратко) главоболието от типа "Нямам какво да облека". 

ШОКОЛАДОВИ БОНБОНИ 

Мандарина, карамфил, портвайн, портокал, ликьор, канела, кардамон... Има аромати, които могат да ни пренесат през години и континенти. Бонбоните на La Feve са като телепорт във времето, но са с изключителни коледни вкусове. Кутиите са в няколко варианта според броя на бонбоните, но са смесени така, че всеки от тях да блести и нито един да не доминира.

Подаръците, които винаги ще са на почит и ще се посрещат с усмивка:

екскурзия или друг вид подарък преживяване
книга 
рокля/обувки

чаша
комплект луксозни чайове или кафе
ръчно направена картичка или декорация

Каквото и да подарите, направете го обич и грижа!