Има ли фенове на носителката на "Оскар" Клои Жао? Защото имаме страхотни награди за всички почитатели на най-новия й филм "Вечните", любезно представени от "Форум Филм България".

За да имате възможността да спечелите една от наградите, трябва да отговорите правилно на въпрос за филма, като играта ще е проведе във Фейсбук страницата на Ladyzone.bg.

Наградите, които може да спечелите, са дамска тениска и тефтер от мърчaндайзинга на "Вечните".

Пълните правила за участие в играта може да видите в линка тук. 

На 5 ноември ще се запознаем с "Вечните" – едни от най-могъщите герои от вселената на Марвел, които живеят сред хората на Земята от хиляди години. Но знаели ли сме за това? Къде са били по време на битката с Танос и защо не се намесват в нито един човешки конфликт досега?

В зрелищната продукция ще видим Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Анджелина Джоли като свирепия воин Тина, Джема Чан като обичащата хората Серсея, Кумейл Нанджиани като притежаващия космически сили Кинго и Лорън Ридлоф като супер бързата Маккари.

Брайън Тайри Хенри ще видим като интелигентния изобретател Фастос, Салма Хайек като мъдрия духовен лидер Аяк, Лиа Макхю като вечно младата стара душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания самотник Друиг.

Станалият известен с ролята си на Джон Сноу в "Игра на тронове" Кит Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от Вечните.

Режисьор на "Вечните" е Клои Жао (The Rider, Земя на номади), която е и сценарист заедно с Патрик Бърли (Зайчето Питър: По широкия свят) по образи, създадени от Джак Кърби. Продуцент е Кевин Файги.

"Вечните" променят света – от 5 ноември само в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.